Skip to main content

Adam v pořadu televize CBS The Talk

 

Adam se tohoto pořadu, který v USA jede v časných odpoledních hodinách a je to především pořad pro ženy, zúčastnil spolu s Chrisem Colferem, se kterým spolupracoval v seriálu Glee. Chris v The Talk hovořil především o své nové knize, kterou vydává, ale řeč byla i o Adamovi. Jak se zmínila moderátorka Sara Gilbert, Adam na Chrise prozradil, že má skrytý talent.  No a všichni byli samozřejmě zvědaví, co je to. Chrise ta poznámka o skrytém talentu pobavila a prozradil, že je to tančení  u tyče, protože když spolu s Adamem natáčeli jeden díl Glee, tančili spolu u tyče (v epizodě Frenemies: https://adamlambert.cz/2014/05/glee-5×09-frenemies/).

 

Tady je video s Chrisem prozrazujícím svůj skrytý talent:

 

 

Adam přišel na řadu až téměř na konci celé show, ale to čekání opravdu stálo za to. Samozřejmě se musel přivítat osobně s každou z moderátorek (je jich celkem pět), a pak si s nimi sedl ke stolu na krátký rozhovor. Jak je jeho zvykem, pochválil všechny (moderátorky i publikum ve studiu) že jsou moc hezky oblečení a že vypadají skvěle. Řeč byla samozřejmě o jeho novém albu, ale také o jeho spolupráci s Queen, přičemž se Adam zmínil, že budou mít spolu s Queen ještě další koncerty v Jižní Americe letos na podzim. Tyhle věci jsou nám už celkem známé, ale jednu věc na sebe Adam prozradil úplně novou. Na otázku Sharon Osbourne v jakém věku Adam zjistil, že by ho bavilo vystupovat před lidmi a zpívat nebo hrát divadlo, Adam odpoví, že vždycky rád bubnoval a předváděl se. Ale že si pamatuje jeden příběh, který mu vyprávěla jeho matka a který je z jeho raného dětství, když mu byly asi 3 roky. Měli tenkrát kazetu na které byla namluvená pohádka o Šípkové Růžence. Jeho mamka mu ji vždycky pouštěla v autě, když jezdili nakupovat. On tenkrát sedával v autě na zadním sedadle a poslouchal. Jednou se ale ta kazeta porouchala a on prostě odvyprávěl ten příběh – znal ho celý slovo od slova a dokonce i napodoboval hlasy jednotlivých postav. Jeho matku to tenkrát hodně překvapilo.

Další otázka byla o Adamově působení na výletní lodi, kde byl poté, co opustil studium na vysoké škole (Adam tam sice po střední nastoupil, ale studium ho nebavilo, takže ho po několika týdnech nechal). Jak vzpomíná na ty časy? Podle Adama to bylo zvláštní. Byla to skupina lidí, kteří byli na té lodi 10 měsíců a ta loď byla rozdělená na několik částí, obsazených lidmi z různých zemí. Takže to byl takový malý svět. A po uzávěrce chodili do baru pro posádku, což byl malý pokoj v podpalubí, bez ventilace, s lidmi z různých zemí, kteří kouřili a pili levné pití (Adam tomu říká 25 cents drink).

Zato teď žije život, o kterém sní téměř každé dítě, cestuje po celém světě s Queen – říká Sara Gilbert. A myslí si, že to muselo být děsivé, nastoupit na pódium jako zástup za Freddie Mercuryho.

Adam souhlasí, že to zpočátku nahánělo strach. Že tam bylo několik let, které předcházely tomu turné a že s nimi dělal nějaké věci v Evropě a v Londýně. Pak spolu vystupovali ve Vegas pro iHeart Rádio. A tam se něco hnulo a oni se posunuli společně na docela nové teritorium a všechno to opravdu dobře splynulo. Adam si myslí, že se cítil mnohem více v pohodě s tím vším. A po té noci dostali spoustu nabídek na společné turné, takže je uskutečnili. No a budou mít další show v Jižní Americe v září.

Julie Chen pak představí Adamovo nové album (a je úplně unešená tím, jak dobře vypadá na tom obrázku, ale i ve skutečnosti :D) a zeptá se Adama jak by ho popsal.

Ten samozřejmě začne slovy, že je trochu odlišné od toho, co dělal v minulosti. Je více introspektivní (zaměřené na jeho samotného), ucelené, není tak přehnaně teatrální jako jeho předchozí alba. Je to pořád Adam, ale v jeho hlase a projevu je větší škála jemných odlišností, je to dynamičtější, ta tvorba je velmi současná a popová. Je tam něco pro každého, i taneční hudba… Adam je na ně opravdu pyšný.

 

Následuje krátká reklama a pak Adam zazpívá Ghost Town.

 

 

Krátké video přímo na The Talk YT – Adam o jeho vystupování s Queen a jeho novém albu:

 

 

Adam s Chrisem si pak spolu sedli v zákulisí aby zodpověděli některé dotazy fanoušků:

 

https://www.facebook.com/video.php?v=872167279486878&fref=nf

 

A také aby probrali a zhodnotili jejich návrhy na písničku, kterou by si mohli zazpívat poté, co se opět sešli jako Kurt Hummel a Elliott „Starchild“ Gilbert (jejich charaktery, které hráli na Glee) :

 

https://www.facebook.com/video.php?v=872175226152750&set=vb.137869026250044&type=3&permPage=1

 

 

Video jen s Adamovým vystoupením GT

 

 

 

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 176 Comments