Skip to main content

Pět důvodů, proč milujeme Adama Lamberta

 Překlad: @DrakulkaCZ

S tím, jak průlomová televizní show American Idol oznámila, že skončí se svou patnáctou sezónou, je prostě patřičné oslavit všechny ty objevené umělce. Jedním z nich je fanoušky oblíbený Adam Lambert – druhý v pořadí v osmé sérii – který vnesl život do skomírajícího podniku, aby ho inovoval. Nebojácný a okázalý, s hlasem, kterému není rovno, a přístupem, který nikdo netrumfne.  Adam Lambert byl a stále je jediný svého druhu. Zde je jenom pár důvodů, proč milovat tak unikátního člověka jako je Adam Lambert.

Vždycky vypadá úžasně

Tlak na módní všestrannost obvykle dopadá na interpretky jako Lady Gaga nebo Katy Perry, což však neznamená, že muž nemůže točit půl milionu různých vizáží a přesto přitom vypadat skvěle. Bez ohledu na to, co má na sobě, ať jde o okouzlující třpytivý ohoz nebo potrhlý vzhled, nebo upíří kostým nebo dokonce prostě jen elegantní smoking – vždycky vypadá neuvěřitelně šik a je pánem situace jako rocková hvězda, kterou taky je.

Oživil ne jednu, ale dvě slavné televizní show

Už jsme se bavili o tom, jak znovu nastartoval popularitu televizní show American Idol (hodnota jeho jmění v současnosti činí okolo 12ti milionů – zhruba třikrát tolik, co má Kriss Allen), ale to není jediná show, kterou dokázal oživit. Během poslední sezóny Glee se show potýkala se snahou najít něco neotřelého, aby si diváci užili něco jiného než pořád to samé, co tam bylo po léta. Jako hostující hvězda nastoupil Adam Lambert jako „Star Child“ neboli Eliot, láskyplný kluk a nadějná superstar tápající v New Yorku, jež se stane kamarádem a spolupracovníkem hlavní postavy Kurta Hummela.

Nenechá se zdeptat těmi, co ho nenávidí

Ještě předtím, než se veřejně přihlásil k homosexualitě, byl Adam Lambert z mnoha stran pod palbou kritiky ohledně své sexuální orientace. Od nejnevinnějších otázek až po neomalené a komické zacházení od ostatních – Lambert se nikdy nepoddal tomu, aby měl mindráky z toho, kým je.

Má dobrý smysl pro humor

Když jste tak divocí a výrazní jako je Adam Lambert, jde na váš účet nejen hodně nenávisti, ale také hodně posměchu. Naštěstí pro něj má Lambert skvělý smysl pro sebeironii a velmi rád se zasměje spolu s ostatními. Vědomí si vlastních kvalit je mnohem řidší jev než si většina lidí myslí a má největší podíl na tom, že si Adam může dovolit být tak kultivovaný a zábavný.

Skvělý hlas!

Pokud jste nikdy neslyšeli Adama zpívat, tak vám uniká něco opravdu nádherného. Jeho hlasivky jsou znamenité. Kdyby to jediné, o co se svět staral, byl talent, vyhrál by Lambert osmou sezónu American Idol stejně, jako získal naše srdce.

 

Zdroj: http://www.axs.com/5-reasons-we-love-adam-lambert-53876

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 2 Comments