Skip to main content

Adam Lambert: Exkluzívní HNGN záběry ze zákulisí nedávného focení

 

Fanoušci Adama Lamberta si získali reputaci pro jejich obrovskou loajalitu k hvězdě “Amerického Idolu” a zpěváka obsazujícího první příčky žebříčků. Fotograf Christopher Ameruoso si vyzkoušel tuhle oddanost z první ruky poté, co s Pricsillou Presley publikovali best seller „Shades of Elvis,“, ve kterém je více než 75 celebrit, které nosí Elvisem  osobně vlastněné legendární sluneční brýle, včetně Johnyho Deepa, Eltona Johna, Ozzy Osbourneho, Snoop Dogga, Roberta Planta, Cher, Stevena Tylera, Celine Dion a Willie Nelsona.

 

 

Ze všech fandomů Á-čkových umělců, které se Ameruosovi ozvaly, Lambertův byl nejhlasitější.

 

 

“Byl jsem opravdu překvapený”, řekl Ameruoso HNGN. “Řekl (Adam), ‘Mí fanoušci jsou nejvíc loajální, uvidíš’ a hodně umělců to říká, ale on měl pravdu. Jeho fanoušci jsou absolutně nejvíc podporující a nejloajálnější.”

 

Dnes HNGN prezentuje exkluzivní záběry z Ameruosova focení s Lambertem pro “Shades of Elvis.” Podívejte se na to tady:

 

 
Lambert nedávno skončil koncertní turné jako nový zpěvák Queen a minulý týden bylo oznámeno, že tento výstřední zpěvák bude hostujícím porotcem pro následující sezónu “Amerického Idolu”, jako zástup za Keitha Urbana, kvůli náhlému úmrtí otce Urbanovy ženy Nicole Kidman.

 

Během práce na “Shades of Elvis” Lambert svým talentem a skromností zaujal nejen fotografa, ale také udělal dojem na Elvisovu bývalou ženu Priscillu.

 

“Ze všeho nejdřív, on je velmi talentovaný”, řekla HNGN. “Je vyzrálý umělec a nebojí se riskovat. Je showman skrz naskrz.”

 

Takže, byl by Král (Elvis) “Glambert”, což je jméno, které si dali Adamovi fanoušci?

 

“Elvis měl rád kohokoliv, kdo vynikal v tom, co dělal,” řekla Priscila. “Adam dává výzvy sám sobě. Vždycky se snaží být nejlepší jak jen to jde v čemkoliv co dělá. Je oddaný své práci a je to vidět. Jak by někdo mohl tohle u umělce neocenit?”

 

Zdroj:

Adam Lambert: HNGN EXCLUSIVE Behind-The-Scenes Footage from Recent Photo Shoot

Tweet Christophera Ameruoso k BTS clipu:

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli