Skip to main content

M: “Kdy sis začal být jistý, že se můžeš stát opravdovým zpěvákem?.”
A: “Myslím si, že tím rozhodujícím momentem mého života byl Americký Idol. Do té doby jsem účinkoval jako herec v divadle. A tenkrát jsem doslova poprvé dostal do televize a lidi si mně začali všímat.

M: “ Mnozí umělci v show byznysu mají své idoly. Kdo to byl u Tebe na začátku tvé kariéry? A změnilo se něco za tu dobu?”
A: “Vyrostl jsem v hudebním divadle. To byl svět mého dětství. Co se týká mých idolů, byli to Michael Jackson a Madonna. Považuji je za krále a královnu popové scény. Jejich tvorba mně také silně ovlivnila. Během mého dospívání mně ovlivnili i jiní umělci. Začal jsem se zajímat o rock and roll. Od mého narození jsem poznal spoustu hudby. Queen a Freddie Mercury, který je mým současným idolem. Myslím, že rock 70. let je prostě super.

M: “Jakou hudbu posloucháš když nejsi na pódiu?
A: “Poslouchám různou hudbu. Poslouchám hodně hudby. Neustále si stahuji nové skladby. Určitě poslouchám rock and roll, pop, taneční a elektronickou hudbu a alternativní hudbu. Pokud je ta skladba dobrá, její žánr není důležitý. Přál bych si, aby lidi měli tenhle přístup k hudbě. Nehledě na to, jak snadné je dnes získat hudbu různých žánrů, lidi mají tendenci ztotožnit se pouze s jedním stylem. Pro mně je těžké dělat jen určitou hudbu. Pracuji jinak. Bylo to tak vždycky. Chtěl bych, aby lidi měli rádi písničku, a ne určitý styl. “

M: “Minulý rok Ti vyšlo druhé album ‘Trespassing’. Jsou na něm písničky, které se Ti líbí nejvíc?
A: “Líbí se mi všechny. Záleží na tom, jakou mám právě náladu.Pokud se cítím sexy, tak to bude skladba ‘Shady’. Pokud chcete revoltu, pak je to ‘Trespassing’. Skladba ‘Broken English’ má také smyslný podtón. Záleží na náladě.”

M: “Souhlasíš s experimentováním v hudbě?
A: “Neustále experimentuji. Myslím si, že hudba by měla objevovat stále něco nového. Doufám, že moje třetí album bude svěží a bude se lišit od ostatních alb a že bude milým překvapením pro posluchače. Snad mohu najít něco nového, dělat nový styl a vyvíjet se jako umělec.”

M: “Máš také svůj vlastní image, nezaměnitelný vzhled. Bylo tomu tak vždycky?
A: “Ano, v dětství mně bavilo se převlékat a dělat si make-up. Nic se nezměnilo. Jsem stále velké dítě.”

M: “Jsi v Moskvě potřetí. Povedlo se Ti projít se dnes po městě?
A: “Minule, když jsem tady byl v létě jsem se mohl projít po Rudém náměstí a prolítnout si obchody. Nevím, možná se mi povede dostat se ven dnes po koncertě, pokud budu mít dost energie.”

M: “Co je pro Tebe největší pobídkou ve Tvé tvorbě?
A: “Myslím si, že mí fanoušci mně vždycky silně ovlivňují. Na twitteru a facebooku mohu číst jejich komentáře a pocity a to mně žene kupředu. A taky moje vlastní ambice. Chci více tvořit, víc pracovat. Sám sebe ženu kupředu. ”

M: “Máš v Rusku hodně fanoušků. Co bys jim chtěl vzkázat?
A: “Musím říct, že z mých fanoušků vyzařuje tak obrovská energie. Často jsme unavení, když cestujeme po světě a koncertujeme. Ale v ten okamžik, kdy vstupujeme na pódium, já, moje skupina i tanečníci, vnímáme pocity a nálady publika. Naši diváci nás dělají tím, čím jsme. Děkujeme za vaši podporu, za vaši energii a úsměvy, které se odrážejí ve ruských očích. Bude to výjimečný večer.”

Moderátor pak Adamovi položí otázku, zřejmě jak si představuje budoucnost, na kterou Adam odpoví s mávnutím ruky, že to není snadné předpovědět v tomhle světě… (ale přesně jsem tomu bohužel nerozuměla).

Od 4. minuty pak fanoušci říkají, že setkání s Adamem bylo skvělé a poděkují Evropě Plus.

 

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli