Skip to main content

Moderátorka nejprve Adama moc hezky přivítá, poděkuje za rozhovor, a pak se zmíní, že se před natáčením bavili o Halloweenu a kostýmech z minulého víkendu a že miluje jak Adam řekl, že Halloween je jeho oblíbený svátek, na čež Adam potvrdil, že opravdu má slabost pro Halloween, že miluje převleky, make-up… A že pokud se člověk v něčem, čemkoliv angažuje, musí se do toho úplně vžít, ponořit se do toho – o tom že to všechno je.

Moderátorka: “Dovol mi říct co mám na tobě nejradši. Miluju jak tě tví fanoušci milují. Myslím si že je to tak skvělé. Potkali jsme nějaké fanoušky během tohoto víkendu na našem fóru a oni všichni skutečně drží dohromady (tady můžeme slyšet Adamovo: ”YES!” a vidět jak jej to těší :)). Jaký je to pocit vědět že tvůj talent, tvá hudba a to jak jsi skvělý dává lidi takhle dohromady?”
A: “Víš, tohle je určitě jedna z nejlepších částí tohohle vystoupení, že tohle slyším. Myslím pro mně. Když jsem byl mladší, vždycky jsem vyhledával mou komunitu. Byla to tak nějak moje hnací síla po celý můj život. A ten fakt, že můžu lidem pomáhat s tímhle, to je … úžasné.”
M:” Lidem všech generací. To jsou matky, děti…”
A: “A jejich matky… a manželé a bratři… to je bezva.”
M:” Požádali jsme tvé fanoušky aby nám pro tebe dali nějaké otázky. Pročež jsem ráda, protože já nejsem dobrá na rozhovory. Takže první otázka..”
A:” Já si myslím že jsi skvělá, myslím že dokážeš navázat kontakt, mohu cítit tu vřelost ve svém vampýřím srdci dnes večer… ”
M:” Mám ráda tvé vampýří srdce… (smích).”
M:” Jeden z fanoušků chce vědět, jestli jsou slova k ‘Map’ o vyšší moci.”
A:” No, tak to je možný úhel pohledu na tohle… jo…jo. Víš, rád se dívám na věci z různých úhlů, takže vyšší moc, jo, ta písnička by mohla být v tomhle duchu, určitě.”
M:” To musí být zajímavé jak si různí lidé mohou vidět slova tvých písniček úplně odlišně.”
A:” Jo, někdy se mi stává, že té písničce nepřikládám žádné hluboké myšlenky a oni v tom najdou něco takového, zatímco někdy je to vážná věc která jde… mimo. Ale mám to rád, že se to takhle mění a že fanoušci to berou podle jejich zkušeností a jejich perspektivy a že se na to dívají takovým způsobem. A když jsem psal, tak mou inspirací bylo: ‘Okey, piš tak nějak pro každého, jestli můžeš.”
M:” A to děláš.”
A:” Snažím se. Ne vždy s úspěchem, ale, nepřestanu se o to snažit.”
M:” Co dobrého vzešlo z toho že jsi slavný?”
A:” Co dobrého? Všechny tyhle možnosti. Miluji to co dělám a co mně živí, miluji že dělám lidi šťastnými, miluju když mám velké publikum a mohu je rozesmát a roztančit. To je na tom to nejlepší.”
M:” Je pro tebe těžké nebo vůbec možné získat nové přátele? Mimo showbyznys.”
A:” No, jsou tam určité problémy, především lgistické, protože já vždycky ze všech míst dost rychle zmizím. Takže to je náročné, ale taky se dostanu na různá místa a setkám se s různými lidmi, takže to je vždycky takový nový svět do kterého se dostanu.”
M:” Je pátek večer a ty jsi doma, asi se to nestává moc často. Co rád děláš?”
A:” Byla bys překvapená. (smích). Jsem teď víc domácí typ a rád zůstávám víc doma v poslední době. Pokud jsem doma, jo. Rád se dívám v televizi na filmy a mám rád orientální jídlo…”
M:” Jaké nezdravé jídlo máš rád?”
A:” Nezdravé jídlo které mám fakt rád je zmrzlina. Miluju to.”
M:” Jakou?”
A:” Čokoládovou a mokka.”
M:” Mohli bychom trávit volný čas doma spolu.”
A:” Jo, dobře, dones s sebou šlehačku jo?”
M:” Okay.”
M:” Mohli bychom vyzkoušet něco nového.”
A:” Nový mix chutí?”
M:” Čokoláda, jahody.”
A:” Je to dobré?”
M:” Můžeš to zmrazit spolu se šlehačkou a pak to jíst jako zmrzlinu.”
A:” Jo, to jsem už zkoušel. A to je opravdu dobré.”
M:” Budu mluvit za všechny Glamberts. Oni tě opravdu milují a zbožňují a myslí že máš úžasný hlas.”
A:” Ah, děkuji.”

sharka

Author sharka

More posts by sharka