Skip to main content

Outlaws Of Love

Nejprve obligátní otázka – “Bavíte se?” Pak Adam pozve k sobě Keishu a Reynu a požádá aby ztlumili světla, sedne si a řekne, že je čas být trochu vážnější. “Tohle je písnička, kterou jsem napsal o rovnoprávnosti. A je to pro všechny lidi. Pro rovnoprávnost všech lidí. Jmenuje se to Outlaws Of Love.


od:goatiegarden

Chokehold

Na začátku Adam říká něco o čaji, který pije (ale fakt přes ten řev nerozumím co to je). Pak se zeptá, kdo někdy zažil vztah, který pro něj nebyl dobrý (a sám zvedne ruku). “Víte, tuhle písničku jsem napsal o vztahu, který jsem měl předtím, několik let zpět s někým kdo mi to způsobil. Kdo mi tohle udělal. A víte co? Já měl rád to drama. Jsem trošku dramatický, pokud jste si toho nevšimli. Ale v určitém okamžiku si začnete uvědomovat, víte co? Získal jsem respekt sám k sobě. Byl jsem hodný sám na sebe, dobrý k mému srdci a udělal jsem to, co bylo dobré pro mně, pravda? A každý jiný, kdo je v té situaci, ve které se cítí špatně… změňte to… vymažte toho člověka ze svého života a jděte pryč. Vypadněte z toho dusivého sevření (Get out of that Chokehold..).


od:goatiegarden

Whataya Want From Me

Nádherně, procítěně podané – Adam je opravdu vážný a soustředěný skoro po celou tu písničku (což obdivuji jak slyším ty řvoucí fanynky v publiku), ale kolem 2:20 se tomu neubrání a usměje se na publikum (což ale dělá u téhle písničky vždycky – je to takový nádherný moment vzájemné interakce :)).


od:goatiegarden

Broken English

Prostě… DÍVEJTE SE!
(Jedno z nejlepších podání téhle písničky jaké znám – a ve velmi dobré kvalitě!)


od:goatiegarden

Adamův proslov k Tommyho narozeninám a Naked Love

Adam na začátku požádá o malou pauzu před další písničkou, protože chce něco říct. “Víte, je tady taková věc… Kolik je hodin? Může se někdo podívat na své hodinky? Kolik je hodin? 8:04, okey (tím časem si ale nejsem jistá, pozn. př). Díky. Poslouchejte, už za několik hodin náš jedinečný Tommy Joe Rattlif bude mít 31. Tak co kdybychom zazpívali Happy Birthday Tommymu Joe? A přesvědčíme ho, že 31 není tak špatné aby šílel.
(Nemůžu přesně chytit co říká Adam na začátku té věty, ale asi to je:) “Na loňské oslavě jsme si říkali: ‘31, huh. To není sexy. 30 je sexy.’ Byli jsme jako: ‘Už je mi 30!’ 31 je lepší(?) než 21. Protože my víme co děláme, pravda? Víme co děláme když je nám 31. Oh, my si myslíme že víme co děláme. “Mind control” ve 31.
Takže dámy a pánové, jdeme na to.“
Pak zpívají všichni “happy birthday” (na konci Tommy obejme Adama – a btw, Tommy se prvně tváří jako že… “No jo no, je mi 31”… Ale myslím, že nakonec ho ta Adamova řeč, reakce publika a to jak mu všichni sborově zpívali ‘Happy Birthday’ docela vzalo – vypadal fakt dojatě a potěšeně :)). Těsně po tom objetí se ozve “Bitch” – připadá mi, že od Briana.
Pak se Adam ptá publika, jestli se jim líbí Tommyho purpurové vlasy. Pak Adam ještě chvilku diskutuje o Tommyho vlasech a nakonec to utne slovy: ”sorry… Phoenix… pojďme zpívat.”
“Víte, chtěl bych vás všechny pozvat do mého obývacího pokoje. Tohle (ukáže na kapelu) jsou mí dobří přátelé a to nejlepší na té show je že jsme všichni jako kámoši, pravda?” Pak řekne něco, co jsem nepochytila a začíná zpívat Naked Love.

Na 4:35 se Adam shýbá a zvedne ze země žluté boxerky, které předtím někdo hodil na pódium. Ukáže je publiku, otočí je, pak je odloží, usměje se a ukáže své spodní prádlo (což jsou ty žlutočerně pruhované boxerky, které dostal v Melbourne – nádherný okamžik! :)).


od:goatiegarden

Never Close Our Eyes

Na začátku Adam použije slovo ‘fagots’ a vysvětuje publiku, že… ano, tohle slovo může mít velmi negativní zabarvení jestliže je použito záměrně jako nadávka. “Only fagots can say fagots.” – Což znamená, pokud lidi jako on použijí tohle slovo, pak to není hanlivé a není to nadávka. Jiné je to ale, pokud to slovo řeknou heterosexuálové – tohle prostě nejde.
NCOE má hned několik highlights:
na 2:26 Adam a Tommy, na 2:30 se dokonce přidává Ashley (!) a na 3:16 si Adam lehá na zem aby v téhle poloze zazpíval několik not na jejichž výšky by byli pyšní i operní pěvci (a to kdyby je zpívali vestoje!). Pak fantasticky zazpívané vysoké tóny na 3:45 a na 4:00 Adam zvedá z pódia plyšovou hračku (opravdu mám pocit, že je to bílorůžový čuník), chvilku s ním zpívá a pak ho odloží.
Na konci písničky odchází z pódia.


od:goatiegarden

Cuckoo

Po návratu na Encore Adam nejprve chodí po pódiu, žertuje s Tommym a pak se obrátí k publiku: “Máte někdo pocit jako byste se trošku zbláznili?”
A začíná zpívat Cuckoo.
5:30 “Do you like his mask?” ptá se Adam publika, ukazujíc na svého bubeníka. (Rick byl opravdu dobrý na téhle show a jak je vidět, užíval si to. Tu masku si nasadil před Cuckoo. :))
5:58 “Co si myslíte o téhle skupině?” Jásot publika. “Nejsou skvělí?” Nadšený jásot. “Ještě nikdy ve svém životě jsem nepracoval s tak talentovanými a také (!) opravdu skvělými lidmi. To je perfektní.” Adam pak začíná zpívat “We are Glamily…” a představuje kapelu… VJJs (Keisha a Reyna), následuje Ashley (a její sólo na baskytaru), pak… “Dámy a pánové, na bubny hraje… náš šílený zápasník… znáte Ricka? U Tommyho Adam znovu připomene jeho narozeniny a představí ho: “It’s Tommy Joe.” a následuje Tommyho sólo na kytaru. A nakonec jeho hudební ředitel – Brian.
Adam pak přechází do svého ‘skákacího modu’ (všimli jste si, že dokáže zpívat i při tom když skáče a jeho hlas zůstává pořád stejně znělý a ani nezakolísá, nemluvě o tom, že by se zadýchal? Teda tomu říkám fyzička!) a dokončí písničku. Poděkuje publiku a odchází.


od:goatiegarden

Tady je ještě několik videí se záběry Adama zblízka (zaměřených na něj) od Wlessterkiss005

Trespassing

If I Had You

Pop That Lock

Chokehold

Cuckoo

Tohle je celý koncert (kromě Cuckoo) v kuse od: nativepride85550

sharka

Author sharka

More posts by sharka