Skip to main content

Adam vystupoval v Costa Mesa v sále, který měl kapacitu kolem 8500 lidí. V hledišti bylo asi 6000 diváků. Sál byl zaplněný celý až nahoru, akorát horní rohy zůstaly prázdné. Pravda, nebylo vyprodáno, ale když vezmeme v úvahu, že:
1. Adam nebyl skoro 2 měsíce v USA
2. rádia v USA téměř odmítají hrát jeho nové singly
3. spousta lidí ani neví, že je venku nějaké nové Adamovo album
4. Adam se téměř na víc jak rok odmlčel (po dobu, co dělal na svém novém albu)
5. úplně změnil hudební styl (z rocku na pop-rock)
6. je jen málo hudebníků (i známých jmen), kteří jsou dnes schopni vyprodat sály takovéto kapacity – předchozí představení jiných zpěváků v Costa Mesa z valné většiny také nebyla vyprodána
tak si myslím, že 6 500 lidí není vůbec špatný výsledek. A obecenstvo bylo ten večer opravdu skvělé a reagovalo fantasticky, což Adam ocenil ve svém tweetu jak už jsem napsala na fb.

No a teď už k první písničce:
Trespassing:
Adam a celá skupina začali se svou obvyklou energií a na začátku také můžeme slyšet jak nadšeně diváci Adama vítali. Jinak kolem 2:16 můžeme s Adamem kromě jeho zpěvaček vidět zpívat taky Tommyho (cute :)). Jo a zbystřete za 2:26 – WOW… Adam! 😀 Další highlight moment je od 3:20.

Kickin’ in:
Adamovo “bounce, bounce, bounce” a super taneční kreace na 2:10 a skvělý vokál na 2:50 a na konci.

Shady:
“You guys have fun?” Schválně, že jste čekali kdy to uslyšíte. 😀
Kromě několika moc hezkých záběrů Adama zblízka je moje nejoblíbenější část kolem 2:22 (AWWWW!) A moc pěkný závěr. 🙂

Fever:
“Here he go, my baby…” Víme, že Sauli byl na koncertě také a seděl v hledišti, takže se dá předpokládat, že Adamova ruka mířila při té písničce na něj. 🙂
Mmmm… ta ruka na tom mikrofonu kolem 0:50, no a když budete koukat dál, tak určitě ještě uvidíte několik velmi sexy záběrů. 🙂 A samozřejmě Adam nás potěší svými výškami hned na několika místech (kolem 2:00 nebo 2:38 např.)

What Do You Want From Me:
WWFM má teď nové aranžmá a zní trochu jinak, ale mně osobně se to moc líbí. A myslím si, že Adamovy zpěvačky jej v téhle písničce opravdu dobře doplňují – zní to perfektně. Navíc, dobré záběry na Adama zblízka, takže můžeme vidět jeho výraz a procítěné podání té písničky.
Krásná reakce (úsměv) na ohlas publika kolem 2:12!

Outlaws of Love
Tohle vás skoro rozbrečí. Brilantní podání!

Chokehold:
Další písnička, kterou opravdu ráda slyším živě (ale i na CD :)).

Broken English:
A tady to přišlo… Adam si sundává boty. (“It’s time to take out my shoes.”) A Isaac neodolá a zabubnuje mu k tomu. 😀 Adam si stěžuje, že je tam horko (bohužel, nedočkáme se toho, že by si sundal něco víc než boty tentokrát. :(). Tommy mu zatím podrží mikrofon a podá mu ho se slovy: “Here ya go.”, za což mu Adam poděkuje: “Thank you sir.” 😀 Adam pak řekne, že je to mnohem lepší a poradí publiku, že pokud se někdy cítí že by se jich zmocňovala panika, nebo nemohli dýchat nebo se potili, tak ať si sundají boty, že to pomůže. 😀 No a jde se na to. 🙂
Hezké Tommyho sólo kolem 3:50 a Adam dá vyniknout svému hlasu kolem 4:30.

Naked Love:
Už Adamovo počáteční: “HeHeHe” napoví co asi bude následovat. Pak se zeptá nejdříve publika “Do you have fun?” a obejde celou kapelu se stejnou otázkou (trošku při tom spolu s Tommym a s Brianem zalaškují) a následuje Naked Love.
Hezké je, jak při “Take it off.” zvedne Adam svoje boty (2:15). 🙂 A samozřejmě jeho obvyklá interakce s publikem kolem 4. minuty – sledovat při tom Adamovu mimiku fakt stojí za to. A kolem 6:00 můžeme vidět i záběry publika – vypadá to úžasně!

If I Had You:
Na začátku se Adam přiblíží ke kameře tak blízko a kouká přímo do ní, že to fakt vypadá, jako byste se mu dívali do očí. 🙂 Kolem 1:20 je super moment s Adamem a jeho zpěvačkami. A tentokrát naštěstí žádné problémy se zvukem.

Pop That Lock:
Tak tuhle písničku jsme mohli naživo slyšet poprvé a doufám že se vám líbí (mně moc :)). Super taneční kreace začínající kolem 2:10 a pak kolem 2:38 – WOW! (ty jeho výšky to je fakt killer!)… a to co následuje… OMG… slyšíte tam toho Michaela Jacksona?!

sharka

Author sharka

More posts by sharka