Skip to main content

Philymack – Adamův nový management

Adam před nějakou dobou opustil svůj starý management, který pro něj pracoval prakticky od Amerického Idolu a od minulého týdne máme oficiálně potvrzeno, že o Adama se nyní stará Philymack management.

Pokud někdo přemýšlíte, jak spolu souvisí jména Philymack, Shoshanna Stone a WBR (která v souvislostí s Adamem často slyšíme), tak Philymack je Adamův management, Shoshanna Stone je Adamova tisková mluvčí, která se společně se svou firmou Edge stará o propagaci Adama v médiích a WBR je Adamův současný label. Všichni tři by samozřejmě měli vyvinout co největší úsilí v tom, aby byl Adam jako zpěvák (případně herec, porotce…) co neúspěšnější a byl co nejvíc vidět a slyšet. Zatímco Shoshanna Stone se stará o propagaci Adama v tisku, na internetu a v dalších médiích, Philymack a WBR mají na starosti hlavně propagaci Adamovy hudby (a dalších aktivit) v rozhlase a televizi (hudební vysílání, TV pořady, vystoupení na nejrůznějších Awards, show…) a také o jeho vystoupení v rámci různých festivalů a turné (k jeho novému albu až vyjde) po celém světě. Držme tedy palce, ať je tato vzájemná spolupráce a úsilí všech, kdo se o Adama starají co nejefektivnější a my i Adam se můžeme těšit z jeho nového alba a spousty dalších aktivit.

Jak už jsem napsala výše, Adamovo jméno se nedávno objevilo oficiálně na stránkách Philymack, společně se stručným popisem jeho kariéry. Opravdu velmi stručným a navíc zastaralým a neúplným. V těchto dnech byly ale veškeré Adamovy stránky (na Edge, Spotify i Philymack) aktualizovány a myslím si, že to nové BIO je docela dobře napsané (zřejmě práce Shoshanny Stone – na jedničku).

 

 

Adamovo nové BIO – překlad:

Adam Lambert

Poté, co všechny ohromil v osmé sezóně Amerického Idolu, Adam vydal své debutové album ‘For Your Entertainment’, které obsahuje spolupráci s Lady Gaga, Pink, Maxem Martinem a Mattem Bellamy z Muse. Toto album zplodilo mezinárodní hit ‘Whataya Want From Me’, což mu vyneslo Grammy nominaci za Nejlepší mužský popový hlas. Jeho druhé album ‘Trespassing’, ve spolupráci s Pharrellem a Nile Rodgersem, debutovalo na čísle 1 Billboard žebříčku a stalo se prvním albem otevřeně gay zpěváka v USA a v Kanadě, které dosáhlo na tuto nejvyšší příčku. V roce 2013 se objevil jako hostující hvězda v populární TV sérii ‘Glee’. V roce 2015 Adam vydal své vysoce očekávané třetí album ‘The Original High’, s hitem ‘Ghost Town’, které se umístilo na 3. příčce celosvětového žebříčku. Proucenty tohoto alba, prvního s Warner Bros Records, byli Max Martin a Shellback. Po ukončení vyprodaného celosvětového turné (na podporu svého alba), si zahrál Eddieho v ‘Rocky Horror Show’, produkovaného TV FOX a své pracovní tempo završil na konci toho roku jako vítězný porotce na australském The X Factoru. Od roku 2012 Adam vystupuje jako vedoucí zpěvák skupiny Queen (Queen + Adam Lambert), včetně dvou obrovských, celosvětových turné v arénách, které se vyprodaly během několika minut a měly kladný kritický ohlas. V roce 2018 můžeme Adama vidět na pokračujícím turné s Queen v arénách po celém světě, a zároveň při nahrávání jeho čtvrtého alba, které by mělo brzo vyjít.

Zdroj:  http://philymack.com/

Totéž Adamovo BIO můžeme najít i na Spotify (v oddílu Statistiky): https://open.spotify.com/artist/6prmLEyn4LfHlD9NnXWlf7?si=cemazuXqRq-_8TBNdRNNsQ 

*shimoli*

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli