Skip to main content

Adam naživo na IG

Adamovo první živé vysílání na Instagramu.

Před zkouškou na koncert QAL v Seattlu měl Adam trochu volného času, a protože věděl, že jeho fanoušci budou mít určitě  spoustu otázek ohledně jeho nového singlu (Two Fux), Pharaoha a dalších věcí, šel si s nimi popovídat. Místo Twitter párty ale tentokrát zvolil živé vysílání na Instagramu.

Nejprve se ozval jen ze záznamu, pozdravil fanoušky ze zákulisí v Seattlu, kde čekal na zkoušku a těšil se, až uvidí publikum, které se sešlo na tamější QAL koncert. A také se omluvil za to, že své fanoušky trochu zanedbával, protože fotky zřejmě nestačí, ale že se polepší:

O chvíli později se přihlásil znova a tentokrát si v živém vstupu s fanoušky doslova popovídal.

Mluvil o svých červených vlasech – že se barvil sám, protože rád dělá věci sám, ale že jsou teď spíš oranžovo-růžové, což není dobrá kombinace.

Na otázku jak se může nudit (Adam ohlásil, že je v zákulisí a čeká na zkoušku, takže se nudí), když koncerty jsou zajímané řekl, že koncert není neustále a mezitím je doba čekání, která může být nudná

Proč si obarvil vlasy na červeno? Protože mu to přišlo velmi Qeen.

Jestli má nějaké problémy s lidma se kterými je na turné odpoví, že ne, že má rád všechny co jsou s ním a že spolu vycházejí dobře.

Byl rád na Kimmel Show, vždycky je to fajn být na téhle show.

Jeho oblíbený koncertní outfit – tak tohle je pro něj těžká otázka, protože v podstatě vymyslel styl, který má na tomhle turné sám (oblečení, boty, účes…). Že by mohl jít za nějakým věhlasným stylistou a nechat to na něm. Ale rád nakupuje (je na tom tak trochu závislý), takže prostě navštívil svůj šatník a vybral si co bude nosit na pódiu.

Ukázal nám své na stříbrno nalakované nehty a že má na nich také třpytky (nahoře).

Co říkali jeho Queen na ty červené vlasy? No když se odbarvil a sešli se na zkoušce, tak jejich reakce byla:

rozhovor

(http://oi63.tinypic.com/2s6or6c.jpg)

Okay! *smích* 

K té barvě vlasů podotkne, že to je barva, která není tak moc praktická pro každodenní život, ale hodí se na pódium.

Adamovi moc chybí Pharaoh. Chtěl si ho vzít s sebou na turné, ale pak si uvědomil, že by to pro něho nebylo dobré. Je to příliš mnoho létání pro psa a střídání prostředí. A to by pro něj mohlo být dost stresující. Takže Pharaoh je s Adamovým otcem (který miluje psy) v San Diego.

Na otázku jak se mu líbilo v Hollywood Bowl odpovídá, že to bylo moc zábavné a že se skvěle bavil.

Někdo se ho ptal, jestli může být jeho manžel – zatím prý neví. 😀

Oblíbená barva? Nemá oblíbenou barvu. Má rád černou, je to klasika, právě teď má červené období, což je zřejmé, ale tohle nevydrží samozřejmě, protože jeho myšlení a nálady se v tomhle často mění.

Někdo se ptá, jestli má rád jak zpívá Steve Perry – ano má, je úžasný.

A obdivuje Tori Kelly – je velmi dobrá zpěvačka.

Byl se podívat na Wonder Woman a bylo to opravdu dobré – líbilo se mu téma toho filmu a jeho hlavní myšlenka. A líbil se mu Chris Pine (hrál Trevora, jednu z hlavních postav toho filmu), je prý velmi hezký (je 😀)

Doufá, že Pharaohovi chybí, protože jemu chybí strašně moc.

Adam si chce popovídat o Two Fux. Je hrozně moc šťastný, že ta písnička vyšla. Sara Hudson a Ferras měli tenhle nápad a přišli za ním, že mu to musí ukázat. Jemu se to okamžitě zalíbilo, takže na tom zapracovali ve studiu a vylepšili to. Adam říká, že tohle je písnička, která ho tak nějak rozesměje, rozřehtá a když slyšel ten nápad na refrén, tak byl jako: ‚Jo, tohle je něco, co jsem vždycky chtěl být schopný vyjádřit a tady je to udělané tak nějak roztomilým způsobem.‘ Miluje ten song, připomíná mu to tak nějak glam rock a tak trošku popík uprostřed sedmdesátých, a přesto je to tak nějak moderní. Je tím opravdu nadšený a je rád, že se nám to líbí. Děkuje za podporu.

O hudebním byznysu říká: „Víte, je to zajímavé, bavil jsem se s mým bratrem o hudbě a komerčním úspěchu a jak popová hudba může být byznys o tom, jak hodně máš streamů, kolik prodáš kopií, jak si stojíš v žebříčcích. Víte, tohle všechno je skvělé, protože je to měřítko toho, co má kdo rád. Ale já jsem se rozhodl, že má další kapitola (hudební kariéry, pozn. př.) nebude o tom, že budu tímhle vším posedlý. Protože tohle není tak úplně to, o čem je ta hudba, je to o tom byznysu kolem té hudby. A já jsem viděl vaše komentáře typu: ‚Víš, tomu se musí dostat víc pozornosti, musí to být No 1…‘ A já je miluji! Ale, víte, to není účel té písničky.  Důležité u té písničky je, jak se při ní cítíte, jak na to chcete tančit, že vás to nutí si to pozpěvovat, zůstane vám to v hlavě, dělá vás to silnými, šťastnými a jakékoliv další pocity, které při tom máte.

To není o tom, kolik to má streamů. Nechte tuhle starost na mě. Pro mě je právě teď velmi důležité dělat hudbu z toho důvodu, abych vám dal něco, co můžete poslouchat, co vás může inspirovat nebo vám dát útěchu nebo vás nechat uniknout něčemu čemu potřebujete. Není pro mě důležité být závislý na prodeji. Nechte label ať se o tohle stará. Takže, tohle co jsem k tomu chtěl říct.“

Co je to NAMASTE? Je to jen takový malý vtípek. Je to jako: “Jo, zůstanu tady.” Je to ‘namaste’, hra se slovíčky.

Fanoušci by rádi slyšeli tu písničku v rádiu. Adam si je jistý, že tam bude ‘cenzorovaná’ verze, kterou udělali pro rádio, pokud na to dojde. Ale opět, všichni mají ten song dostupný a je to prostě pro nás.

Adam se ptá co dál a že se na něj dívá dva tisíce lidí. Zdraví je: “Hello!”. Postěžuje si, že ani nepoužil korektor, takže asi vypadá hrozně (no, tak na tom zrnitém obraze se nějaké případné kruhy pod očima ztratí, takže o tohle obavy asi mít nemusí. 😀 Pozn. př.)

Jestli bude někdy spolupracovat s Demi Lovatom- Miluje Demi Lovato, je skvělá zpěvačka a bezva holka.

Dotaz z Egypta – Adam je posedlý vším egyptským a je na seznamu jeho přání, podívat se na pyramidy, někdy. Říká, že to někdy udělá.

Miluje Londýn, vítá Mexiko, domov jeho oblíbeného ‘povzbuzovače’ – Tequily.

Ukáže své náramky a říká, že si vlastně ani nepamatuje odkud je má. Má je už delší dobu.

„Další song? Zatím nemám přesné datum, ale určitě mám více písniček. Právě se dokončují a připravují se na to, aby byly slyšet. Brzo. Takže buďte ve střehu. A buďte trpěliví a užijte si tu písničku co zrovna vyšla. Lidičky, vy jste tak žízniví.“

Má něco zazpívat – Adam dává kousek Two Fux.

Zdraví někoho, kdo mu napsal, že přijel z San Diega na koncert v Hollywood Bowl. Adam říká, že to byl skvělý koncert, že tam měl spoustu přátel a rodinu, což bylo bezva.

Adam se shání po dalších otázkách, ale někdo mu zezadu pošeptá, že už je čas (na zkoušku), takže se rozloučí a slíbí, že se pokusí nahrát ještě něco po zkoušce. Rozloučí se: “Ahoj lidi, miluji vás! A pokud někdo bude v Seattlu (na koncertě), uvidí ho z pódia.

Později Adam ještě pošle kratičké video jak si líčí oči:

(Vysvětluje při tom, že když jste na pódiu, je dobré mít výrazně nalíčené oči, aby lépe vynikly. A dodá, že asi bude vždycky „kluk od divadla“.)

 

A protože Adam na své fanoušky myslí, tak jim tak trochu splnil jejich přání a během koncertu ve Vancouveru nechal natočit krátké video, jak jde v zákulisí a postl je na svůj Instagram:

 

 

Walking onstage in Vancouver. #queenadamlambert @officialqueenmusic

Příspěvek sdílený ADAMLAMBERT (@adamlambert),


*shimoli*

 

 

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 47 Comments