Skip to main content

Adam Lambert reaguje na “vysoce urážlivý výrok” od Adama Levine

Rocker řekl na WWHL co si myslí o všech projevech nepřátelství ohledně jeho osoby.

 

Celebrity a věhlasné projevy nevraživosti k sobě patří jako arašídové máslo a džem. Je ale několik celebrit, které se zdají být zataženy do těchto dramat víc než ti ostatní, jednou z nich je zřejmě Adam Lambert.

Vypadá to, že se během svého působení v hudební branži tento rocker stal terčem pomluv a urážek od mnoha jeho kolegů. Takže když se ve čtvrtek večer Adam objevil na Watch What Happens Live s Andy Cohenem, byl požádán, aby řekl, co si myslí o těchto urážlivých komentářích, ve kterých byl zmíněný nebo byl jejich hlavním zdrojem během jeho kariéry.

Nejdříve se moderátor Andy Cohen Adama zeptal na jeden z nejjedovatějších, z roku 2011, kdy Adam Levine řekl na The Voice, že neznal písničku Adama Lamberta “Whataya Want from Me”, ale že to ten soutěžící pravděpodobně zazpíval lépe, než ten, kdo zpívá originál. “Tohle nebylo vůbec hezké! Říkal jsem si, “Teda Adame!” řekl na to Adam Lambert, než si také tak trochu rýpnul ohledně frontmana Maroon 5: “Jako, máme stejné iniciály. Lidi mi říkají Adam Levine pořád.”

Adam byl ještě víc jedovatý při ohlédnutí zpět na některé komentáře, které měl k Susan Boyle, když řekl, že ho její cover Rolling Stones “Wild Horses” donutil k slzám od smíchu, načež Perez Hilton naznačil, že Adam prostě záviděl, že její album se v roce 2010 prodávalo víc než jeho. Když se Andy zeptal, jestli si Adam myslí, že Susan je podceňovaná, přeceňovaná nebo bez talentu, odpověděl: Nemyslím si, že si někdo pamatuje, kdo vlastně je”. Na což Andy odpověděl: “No, tak to jsou silná slova!”

No a řekli byste, že když si Demi Lovato vybrala pro své turné Nicka Jonase poté, co měla v roce 2015 původně vystupovat s Adamem, mělo by to vyvolat slušný konflikt. Nicméně, Adam řekl, že je s Demi v neustále kontaktu a že úplně chápe proč se rozhodla jít jiným směrem. “Jo, vlastně hned potom co k tomu došlo jsme si psali, protože já ji zbožňuji. Dělali jsme spolu Glee,” řekl Adam Andymu. “Jako, mají stejného manažera.  Který manažer by nechtěl své dva umělce na stejném turné?”

A ohledně drbů, že Adam a Selena Gomez následně plánovali “Porazíme Demi  turné”?  “Ne, neznám se se Selenou Gomez”, přiznal Adam. “Ale byla by to legrace. Měli bychom si to s nimi rozdat.”

Adam si také kdysi vyměnil pár jízlivých poznámek s frontmanem KISS Gene Simmonsem, který kdysi řekl, že poražený finalista Amerického Idolu “odrovnal svou kariéru”, když se veřejně doznal k tomu, že je gay v příběhu na titulce Rolling Stones, protože teď se bude mluvit o jeho sexualitě a ne o jeho talentu. Ale předtím Gene pozval Adama, aby jel s KISS na turné. Andy se ptal Adama, jestli by někdy vystoupil s tou legendární rockovou skupinou. “Udělal jsem to, na Idolu. Tak trochu mi připomíná přehled výroků Donalda Trumpa. Je to jako jednu minutu tohle, další tamto, jedno protiřečí druhému. Je skutečně přátelský”, řekl Adam sarkasticky.

Když mluvíme o Idolu, Adam viditelně chyběl na závěrečném finále toho pořadu vloni v dubnu, ale měl k tomu dobrý, zcela bezkonfliktní důvod. “Byl jsem v dřívější epizodě, několik týdnů předtím, a pak jsem natáčel Rocky Horror v Torontu”, řekl zpěvák.

No, doufejme, že žádný z Adamových komentářů na WWHL nerozdmýchá některý z těch svárů – nebo nezačne nové.

Zdroj:

http://www.bravotv.com/the-daily-dish/adam-lambert-adam-levine-gene-simmons-feud-explained-video?utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=58a7ac8204d3012aa4249b9e&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli