Skip to main content

Ahoj, jsem Adam Lambert

 

Adam odpovídá na otázky fanoušků (při své návštěvě Austrálie v říjnu 2015)

 

“Ahoj lidi, jsem Adam Lambert. Odpovím teď na vaše otázky a bude to takové spontánní, prostě řeknu to, co mně právě napadne, takže neberte to úplně vážně.”

 

O: Kvůli čemu bys cestoval na druhý konec světa?

 

“Kvůli čemu bych cestoval na druhý konec světa? Abych seděl právě teď právě tady a odpovídal na tyhle vaše otázky.”

 

O: Jaká je nejlepší věc na Austrálii?

 

“Nejlepší věc na Austrálii jsou myslím zdejší lidé. Lidi tu mají dobrou energii, jsou pohodoví a přátelští, co se týká mých zkušeností. Jistě, že je tady pár takových co nejsou, ale všichni, které jsem potkal byli velmi milí.”

 

O: Jaká je Tvá nejoblíbenější show naživo?

 

“Moje nejoblíbenější show naživo, kterou jsem viděl je, no narazil jsem na koncert Prince. A byla doslova taková malá klubová akce, kterou měl v New Yorku. Byl jsem tam s mým přítelem a byli jsme na párty a pak na další párty a asi kolem třetí ráno jsme přecházeli přes cestu a slyšeli jsme hudbu vycházející z klubu a šli jsme dovnitř a ochranka byla jako: ‘Ne ne ne, sorry, víte, tohle je soukromá akce’ a já jsem byl jako ‘Oh…’ a ten chlap mi říká ‘Ty jsi ten…?’ a já: ‘Jo, to jsem já’ a on na to ‘Hej, tak pojďte dovnitř.’ Vešli jsme dovnitř a na pódiu byl Prince. Byl právě uprostřed řekl bych tak tříhodinového programu a bylo tam 24 hudebníků na pódiu a on zpíval další hodinu a půl co jsme tam byli. Tohle bylo asi nejlepší překvapení na jaké jsem kdy narazil.”

 

O: Jaký je Tvůj oblíbený song Davida Bowieho?

 

“Myslím, že můj oblíbený song Bowieho je Fascination. Ale je těžké říct můj oblíbený, protože mám asi 5 oblíbených. Let’s Dance je další Life on Mars taky, jako, nevím jestli můžu jmenovat jeden oblíbený.”

 

O: Kdo Ti jako poslední volal na Tvůj telefon?

 

“Naposledy jsem telefonoval s… asi mým manažerem? Protože dělám byznys…”

 

O: Bez jakého hudebního žánru by ses obešel?


“No, víte, nejsem moc velkým příznivcem country hudby, ale jsou tam country písně, které jsou dobré a mám je rád. Víte, není tam žánr, který bych nesnášel, jen mi to někdy nezní tak dobře.”

 

*shimoli*

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli