Skip to main content

Adam Lambert je hvězdou na coveru nového časopisu Notion

Adam Lambert má další fotku na coveru časopisu před vydáním svého nového singlu Ghost Town.

Zpěvák a textař je star na obálce nového čísla časopisu Notion a otevřeně hovoří o své kariéře před vydáním jeho dychtivě očekávané nové hudby. Do odhalení Ghost Town zbývá méně než týden a Adam mluví v Notion o tom, co mohou fanoušci očekávat od jeho nového alba The Original High.

Při rozhovoru o The Original High Adam odhalí že [jeho album] je taneční, ale hořkosladké a texty jsou trochu temnější [než bývaly dříve  v předchozích albech]. Dělal jsem věci více ve stylu bubblegum, dělal jsem afektované věci a teď chci dát lidem odvahu, aby se postavili jejich sr**kám. Chci jim ukázat tu moji část, která není nablýskaná nebo není [ještě stále součást] ‘soutěžní přehlídky v TV’ – Chci aby to bylo skutečné, víte?” Na nahrávce pracuje se svým hlasem odlišným způsobem. “Myslím, že je to o tom, kde se právě nacházím. Myslím, že jedna z věcí, které jsem se naučil je, že přistupuji k mnoha věcem ve stylu ‘méně znamená více’. Méně je trochu snazší.”

Během rozhovoru se otevřeně rozpovídá o atmosféře v současném hudebním průmyslu říkajíc: “Hudební průmysl je tak šílený, soutěživý a cílevědomý a po ‘Trespassing’ jsem se musel tak nějak zastavit a zeptat se sám sebe: ‘Proč tohle dělám? Co chci dělat? Kdo jsem? O čem jsem?’ a prostě všechno přehodnotit. Konečně jsem začal být víc vyrovnaný se všemi těmi záležitostmi okolo  slávy, už mně to vůbec neděsí.

Adam také mluví o svém novém vzhledu, o kterém říká: “Někdo mi řekl ‘oh, ty už nenosíš všechny ty šílenosti, pokoušíš se být víc nenápadný?’ A já na to ‘ne, prostě mně to unavilo. Do p*dele! Bylo to moc práce!”

Ghost Town bude mít premiéru 21. dubna 2015, následovanou albem The Original High v létě (proč E! napsalo na jaře, když to album má vyjít v létě netuším :), pozn. př.)

Pro více informací o novém čísle časopisu Notion jděte sem http://notionmagazine.com/product/notion-69/

Podívejte se na Adamův cover v časopise Notion společně s více fotografiemi z toho focení v naší galerii.

Zdroj: Adam Lambert is the cover star for the new issue of Notion

 

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli