Skip to main content

Adam Lambert na Marco Marco módní přehlídce, kolekce Three Runway, 14. 10. 2014

 
Adam dorazil na přehlídku společně se svými přáteli a očividně se dobře bavil. Jeho vzhled vždycky (a právem) budí nemalou pozornost nejen fanoušků, ale i médií a nejinak tomu bylo i tentokrát. Kromě skvěle padnoucího obleku a nových zlatých bot měl Adam na sobě i tentokrát klobouk (už druhý den po  sobě) a nutno říct, že mu opravdu slušel. Navíc, Adam měl pro něj sám slabost a říkal mu „Muppet Hat“, zřejmě proto, že mu materiál toho klobouku připomínal materiál, ze kterého jsou ‚muppets‘ vyrobeny (a doufejme, že si také s láskou vzpomněl na svou ‚Puppet Elliot‘ loutku, i když barva toho klobouku nebyla zelená, ale hnědá – tedy spíš béžová:)). K našemu velkému potěšení i z této akce máme spoustu fotografií i videí, na kterých můžeme vidět Adama na červeném koberci, v rozhovoru s přáteli a s ostatními celebritami, které se účastnily přehlídky, jeho rozhovory pro média a také záběry s Adamem přímo z přehlídky, na které se očividně dobře bavil.
 
První video – Adam s přáteli přichází na módní přehlídku a pózuje fotografům na červeném koberci. Zažertuje, že ten klobouk má na sobě proto, aby mu nebyly vidět oči (no, něco na tom ale bude – jindy mívá brýle, ty ale teď ten okraj klobouku, stínící jeho oči plně nahradil). A když koukáte na tu pasáž kolem 2:20, vsadím se, že byste si taky chtěli šáhnout. 😀
 

 
Jednou s dalších přítomných celebrit byla Carmen Electra. A s Adamem si zřejmě měli co říct. Nejen že máme spoustu fotografií na kterých jsou oba dva spolu, ale tady je s nimi i video:

 

 
Adamův rozhovor pro RC101 na červeném koberci:
 

 

Nejprve je řeč o tom, jak Adam i moderátorka skvěle vypadají – oba samozřejmě nešetří komplimenty na adresu toho druhého. Bez povšimnutí nezůstanou Adamovy zlaté boty a Adam se pak pochlubí svým novým „Muppet Skin Hat“ kloboukem, přičemž si dělá legraci, že vykuchal nějaké „muppets“ a udělal si z nich klobouk (zmíní při tom loutku Janice) a očividně z toho má legraci. Ta moderátorka je z Adama ovšem úplně mimo a radši se zeptá Adama, co očekává od Marco Marco nové kolekce. Adam odpovídá, že v první řadě Marco je jeho přítel, takže jej přišel podpořit, a také, že je neskutečně skvělý. Že byl na jeho přehlídce vloni a že nikdy nic tak úžasného neviděl, kromě Blonds (které by dal na stejnou úroveň jako Marco Marco), kde to bylo o něčem trochu jiném, protože sídlí v New Yorku. Ale v LA je MM pravděpodobně ta nejlepší show, kterou kdy viděl. Na otázku, co dělá tu show nejlepší odpoví, že je dokonalá, je to klubová kultura, přičemž je zjevné, že odtud čerpá svou inspiraci a také má hodně modelů, kteří jsou součástí té scény, takže působí přirozeně, je tam hodně těl, což je zábavné (myslím, že tím body body Adam zřejmě myslel, že můžeme vidět ta těla dost značně poodhalená), a že modely nejen chodí po molu, ale že to oblečení opravdu předvádějí, takže je to nejen přehlídka, ale i vystoupení.
Další otázka je, jestli Adam něco ví o této třetí módní přehlídce. Adam odpoví, že neví a je opravdu zvědavý jaké to bude a ‚jestli tam bude taky něco plyšového (muppet skin) *smích*.
Na otázku módních trendů Adam odpovídá, že neví, ale že se snaží je sledovat a že je snadné nosit černou, ale že chtěl (stejně jako ona) být trochu víc neutrální – dostane se mu samozřejmě pochvaly, že vypadá výborně.
Rozhovor se pak stočí směrem, který je Adamovi (a tentokrát i moderátorce) velmi blízký a to je móda a nakupování. Adam přizná, že má přátele, se kterými si občas vyrazí na nákupy a kteří mu poradí, jestli se jim zdá, že něco z toho, co si zkouší na něm nevypadá tak úplně dobře (zmíní při tom jméno stylisty a přítele Jasona Sky).

 
Video na Instagramu s Adamem, sledujícím show:
 
http://instagram.com/p/uMBQAUt71j/
 

A článek v PressParty:
 
Adam Lambert o LGBT komunitě: “Jsme v informačním věku, takže se nemusíme cítit osamoceně”

 
‘Trespassing’ hitmaker Adam Lambert se otevřeně vyjádřil o tom, jaké je to být gay v těchto dnech a v této době a přiznal, že jednou ze skvělých věcí na sociálních médiích je to, že pokud se cítíte osamoceni, Internet je místem, kde můžete získat informace a podporu od jiných lidí, kteří se cítí stejně.
 
Při rozhovoru s tiskem na MARCO MARCO Collection Vibiana v LA, Lambert přiznal, že rok 2014 je skvělým rokem pro LGBT komunitu, protože je tam velká podpora a pokrok v tom správném směru, které povedou k širšímu přijetí této komunity:
 
“Právě teď máme příležitost být součástí mainstreamu […], odpovědi a podpora jsou hned za rohem. Pokud nejste v tom městě, můžete se připojit online. Je to informační věk. Můžete jít na Twitter, Facebook… udělat si přátele mezi lidmi. Můžete požádat o radu. Máme teď spoustu informací na dosah ruky, takže si myslím, že je to opravdu vzrušující doba, být LGBT osobou.”
 
Když se ho ptali na jeho názor na nedávné úspěchy pro manželství stejného pohlaví, Lambert dodal, že je to další úspěch a něco, co se mělo stát už dávno: “F**k yeah. Bylo načase.”
 
Zdroj: http://www.pressparty.com/pg/newsdesk/adamlambert/view/116134/
 
No  ještě video Adama jak se baví se svými přáteli (a kolem 1:00 si určitě všimnete jeho bot – všichni vědí, že Glamberts rádi vidí každý detail Adamova oblečení a obutí :D)
 

 

 

[nggallery id=140]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli