Skip to main content

Nežárlí Zayn Malik? Perrie Edwards z Little Mix se rozplývá nad Adamem Lambertem!

 

(:lol ten titulek. 😀 Ano, Zayn Malik ze skupiny One Direction je zasnoubený s Perrie Edwards z Little Mix. 🙂 A když kouknete na Adama… no kdo by nežárlil. :D)

 

Little mix se poprvé setkaly s Adamem Lambertem a vypadá to, že si ten zážitek opravdu moc užily.

 

Hvězdy X Factoru se zúčastnily Glamour Women Of  The Year Awards v Londýně, kde si už druhým rokem vyzvedly cenu za nejlepší skupinu a jejich trofej a ocenění jim na pódiu nepředal nikdo jiný než neskutečně dobře vypadající star Amerického Idolu.

 

Dámy se později na červeném koberci přidružily k For Your Entertainment zpěvákovi na Berkeley Square Gardens a Salute krásky (Salute je singl od Little Mix) byly víc než šťastné při pózování se zpěvákem Queen.

 

Lambert sdílel fotku sebe sama uprostřed těch zpívajících krasavic a popsal ji:

 

“S @LittleMix poté, co jsem je představil při předání jejich ceny pro nejlepší dívčí skupinu roku pro @GlamourMagUK. Taková zlatíčka.”

 

Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirwall a Leigh Anne Pinnock mu vrátily tu poctu nasdílením jejich vlastního obrázku na Instagramu a napsaly tam:

 

“My s Adamem Lambertem, který nám dal naší Glamour cenu. #fangirling #glamourawards Perrie <3″

 

Adam je právě teď v Londýně, zkoušející s Brianem Mayem a Rogerem Taylorem na nadcházející turné Queen v Severní Americe, Asii a Austrálii. Pracuje také na svém novém albu tento měsíc, takže věci jsou pro tuhle star pěkně hektické. Muselo to být hezké, dát si jeden večer oddech od toho šílenství!

(No, ten poslední odstavec není už tak úplně pravdivý, protože jak napsal Brian na svém Twitteru – https://twitter.com/DrBrianMay/status/474145861350744064, jejich zkoušky v Londýně už skončily. I když asi neskončili úplně – jen se zřejmě pomalu sbalí a přesunou se někam na území USA a tam budou pokračovat v přípravách na turné.)

Na stránce s originálním článkem (zde) můžeme najít i video s rozhovorem s Adamem:

 

Tady je překlad toho rozhovoru:

Na otázku, koho by on vybral Adam odpoví Rihannu a Beyoncé (jako módní ikony).

 

Pracuje na novém albu a je z toho velmi nadšený a lidi budou nadšení a překvapení (na otázku moderátora, jestli změní styl v tom novém albu odpoví, že trochu ano, ale že to bude pořád on).

 

Další otázka: „Budeš dělat další turné s Queen?!

 

Adam: „Ano, právě teď zkoušíme, proto jsem tady (v Londýně). Začínáme 19. června (pokud dobře rozumím, Adam říká 18. 6. – njn, my známe jeho schopnost poplést téměř každé datum 😀), pak jdeme do Asie a do Austrálie.

 

Tradiční otázka jaké je to, nahradit Freddieho Mercuryho, načež Adam ihned zareaguje: „No, já jsem ADAM.“ a pokračuje jako vždy že nechce kopírovat Freddieho, ale zazpívat všechny ty písničky svým stylem a tak, aby to nepůsobilo lacině. Je jenom jeden Freddie Mercury.

 

Na otázku, jak se Adamovi pracuje s Rogerem a Brianem odpovídá, že jsou velmi milí, starostliví (Adam použije výraz „paternal“ – tedy „otcovský“) a vřelí. Je to prostě radost s nimi (a s dalšími členy týmu) pracovat.

 

Otázka ohledně hologramu Freddieho Mercuryho na jevišti na kterou Adam odpovídá, že pokud ví, Brian a Roger tuhle myšlenku zamítli, takže nebude.

 

No a to co nás asi zajímá nejvíc – nějaké zprávy o novém singlu?

 

Adam: „Dám vám vědět, když budu připraven jej vydat. Jo, bude to skvělé.

 

Ve fotogalerii můžete najít fotky Adama na Glamour Awards z různých zdrojů (i z jeho Instagramu) a v neposlední řadě také z článku

Adam Lambert & Luke Evans Are Handsome Presenters at Glamour Women of the Year Awards! od Just Jared

 

[nggallery id=83]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli