Skip to main content

Tohle ‘Smoking’ foto Adama Lamberta docela dobře hovoří samo za sebe

 

Rádi bychom poděkovali tomu, kdo udělal tuhle neónovou ‘Smoking’ tabuli, která visí za Adamem na té fotografii z Instagramu, protože to zároveň slouží jako připomínka toho, jak moc je sexy a také nám to šetří práci s tím, že bychom si to museli představovat v našich myslích.

 

Mám na mysli, že to docela přesně vystihuje naše pocity o “If I Had You” zpěvákovi. Jak jinak byste popsali člověka, který vás nažhaví a zároveň vám zvýší tep, při čemž vám vyrazí nervózní pot? Když už o tom mluvíme, má taky někdo další tyhle symptomy? Nemohli jsme nikde na WebMD (lékařských webových stránkách, pozn. př.) najít “Glambertitis”…

 

Co chci ale říct je, že tohle adjektivum (přídavné jméno – myslí se tím onen nápis ‘Smoking’. Tohle slovo v angličtině znamená kouření, ale může také znamenat ‘sexy’ – jako v tomto případě, pozn. př.) úplně funguje v našem případě. Ačkoliv nás napadají i jiná slova na Adama a jeho zelené vlasy – ehm, bílé vlasy – mohlo by to být něco jako “Glamorous” (Okouzlující), “C’est Glamour”(Tohle je osobní kouzlo) nebo “Ožeň se se mnou prosím hned teď abychom mohli spolu žít šťastně na věky a jíst pizzu v posteli a dělat další věci”.

 

Cože? Oni určitě dokážou udělat tak dlouhou ceduli.

Zdroj

 

[nggallery id=71]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli