Skip to main content

Adam Lambert předvedl skvělé vystoupení ve Win Star World Casino

Thackerville – na cenu Grammy nominovaný zpěvák Adam Lambert vystupoval 31. prosince v Oklahomském Win Star World Casinu před zaplněným sálem k oslavě Nového roku.

Koncertní hala je umístěna v Trackerville v Oklahomě. Podle oficiálních webových stránek Broadway World  tady teprve podruhé zazpíval svou novou píseň “Lay Me Down”. S ohledem na videoklip na You Tube s jeho živým vystoupením byla Lambertovo vzletné provedení té skladby přijato dobře. Předvedl krátce několik svých tanečních pohybů a jeho vokály byly skvělé jako obvykle. Tato nová skladba se nachází na Aviciiho albu True, které bylo vydáno v září minulého roku. Lambert předvedl uhlazený cover Jimiho Hendrixe “Red House”, který ukázal jeho umělecký rozsah a univerzálnost. Vzdal poctu legendární skupině Queen tím, že zazpíval jejich klasické  hity “Dragon Attack” a “We Will Rock You”. Tento rok by měl být rušným rokem pro Lamberta, protože, jak Digital Journal uvedl už dříve, dal najevo, že by někdy během něho mělo být vydáno jeho třetí studiové album. Jeho program zahrnoval jeho největší hity „Whataya Want From Me“ a „If I Had You“, kterým zahájil svou show, stejně jako dojímavý cover “Mad World”, píseň, kterou si získal potlesk ve stoje od všech čtyř porotců, včetně Simona Cowella, když jí zpíval na Americkém Idolu.

Verdikt: Jedna věc je jistá. Není to ten správný Silvestr, pokud tam nepřijde a nezazpívá Adam Lambert. Fanouškům v tom kasínu v Oklahomě se dostalo opravdového potěšení, obzvlášť proto, že Lambert jim předvedl to nejlepší možné živé vystoupení.

Zdroj

No a tady se můžete podívat na videa písniček, o kterých byla řeč v článku (a taky ještě NL a Cuckoo, protože jsou součástí prvního videa IIHY):
Úvod koncertu, IIHY, Naked Love, Cuckoo
(Všimněte si Adamova „If I had you, my Glamberts“ na konci úvodní skladby – kolem 4:25 a pak taky Adamových tanečních kreací hlavně na konci Cuckoo)

Whataya Want From Me
(Obvyklá vřelá reakce publika -kolem 1:30, která očividně Adama opět potěšila. :))

Lay Me Down:

Red House

 

[nggallery id=50]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 10 Comments

  • Katarina Glamsis napsal:

    Při My Glamberts mi přejel mráz po zádech. Vím, že o nás ví, ale když to ještě přidá takhle do písničky, mám chuť znovu slavit Vánoce 😀

    • Shimoli710 napsal:

      Já taky! Vždycky když nás Adam takhle přímo osloví nebo o nás řekne něco hezkého, či nám napíše na Twitter – je to fakt jak Vánoce nebo malá oslava. Takový fantastický pocit! 🙂