Skip to main content

Narozeninový projekt pro Adama Lamberta

Maďarský fanclub se spojil s Adam Lambert Czech-Slovak fanclubem a vytvořili spolu dárek k narozeninám Adama Lamberta.

Tady je průvodní dopis, který k projektu, který se skládá z map Česka, Slovenska a Maďarska s fotografiemi fanoušků a videa, napsala a postla na Twitter Vivienn (@glamberthu):

Adam Lambert, náš oblíbený zpěvák, vzor a každodenní inspirace slaví 29. ledna své 32. narozeniny. Rádi bychom vám ukázali náš maďarský narozeninový projekt!

Více než 140 maďarských Glamberts celé země se zúčastnili tohoto projektu a ukázali svá srdce.

Rádi bychom moc poděkovali Česko-Slovenskému fanclubu za jeho spolupráci a Creative Sharka za unikátní design naší mapy. Trvalo jí téměř měsíc než dokončila tento design a Adamovu kresbu – na které Adam ukazuje s nadšením na naši zemi!

Takže Glamberts, pokud chcete aby Adam viděl konečný výsledek vašeho narozeninového dárku, prosím, sdílejte jej na Twitteru a zmiňte ve svém tweetu @adamlambert + dejte to na Instagram a dejte tam tag #H32BAdam #HappyBdayAdamLambert (jak víme, dívá se na fotky, na kterých je označený!)

Tady je video k tomu projektu:

 

Zdroj: http://www.twitlonger.com/show/n_1s06078

Tady si můžete ten obrázek prohlídnout ve velkém a zblízka:

http://adamfans.net/wp-content/uploads/2014/01/mapjpg1.jpg

[nggallery id=56]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 2 Comments

  • Katarina Glamsis napsal:

    Jak už jsem psala na FB, je to docela smutný, ale ne nepředvídatelný. Vím, že jsem projekt Fever dělala už před třemi roky, kdy se tu o Adamovi ještě moc nevědělo, ale taky nepřispěli všichni. Možná jen o pár míň než teď. Hodně lidí křičí, proč nepřijede sem, ale udělat pro to něco, to ne. Mrzí mě to. Jinak to vypadá skvěle. Smekám před Sharkou 🙂

    • shimoli napsal:

      Já vím, s fanoušky je to někdy těžké. Spousta z nich hledá tu nejsnadnější cestu. Ale já jsem stejně vděčná, že se našli lidi, co byli ochotni tomu věnovat svůj čas a udělat tu fotku a moc jim za to děkuju. 🙂 A jo, Sharka je fakt dobrá! A já jsem moc ráda že ji mám. 😀