Skip to main content

Adam Lambert chce získat peníze na charitu prodejem uměleckého díla

Adam a umělec spolupracují aby získali peníze pro charitu.
Zpěvák propůjčil své jméno a podporu umělci Chrisu Saundersovi, který vytvoři umělecké dílo, aby získal peníze pro nadaci We Are Family Foundation Nile Rodgerse.

Obraz se jmenuje Aquarian Wolf Adama Lamberta (Aquarian zde zřejmě znamená ‘Aquarius’, tedy Vodnář – znamení, ve kterém je Adam narozený a Wolf je vlk) a bude k dispozici ke koupi jako vlastnoručně podepsaný tištěný obrázek velikosti 20”x 20” nebo jako poster 15”x15”. Podepsaná reprodukce bude stát 132 dolary (asi 2660 Kč), zatímco poster bude ke koupi za 32 dolary (asi 645 Kč).
Zatím můžeme vidět jen část celého díla, které půjde do prodeje na Lambertovy narozeniny (29. ledna).

Když tweetoval tuto zprávu, zpěvák s mocným hlasem napsal: “Spolupracuji s @chrissaundersart, abychom spolu vytvořili umělecké dílo k mým narozeninám. Výtěžek z jeho prodeje půjde pro @nilerodgers @wearefamilyfdtn.”

[nggallery id=55]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 2 Comments

  • Katarina Glamsis napsal:

    Škoda, že to pak u nás zadrží na celním a obrázek tak vyjde o nějakých 500 Kč více. Určitě bych uvažovala aspoň o tom posteru. Ale nápad je to samozřejmě dobrý!

    • shimoli napsal:

      No taky jsem na tím přemýšlela – nejen že víc jak 2 500 Kč je celkem dost, ale určitě by to ještě proclili, což by tu cenu ještě zvedlo. Ale ten poster prostě chci! 🙂