Skip to main content

Adam Lambert spustil ‘Lay Me Down’ + mnohem víc, takže září (September) by se mělo přejmenovat na ADAM SEPT-AMBERT!

Odpusť nám Adame, protože jsme zhřešili — je to skoro dva týdny, co jsme naposledy vyslovili Tvé jméno! No, tohle ticho dnes končí, protože ty jsi nás oblažil s ‘Lay Me Down’, op-raaaaavdu božskou spoluprací s Avicii a Nile Rodgersem. OMG a to jsme se ještě nezmínili o té dokonalé imitaci Lady Gaga, kterou jsi hodil na Instagram!

232523061f6211e3a9d822000a9e29af_7

Adam Lambert wants to lay us down? Go oooooooooon…

Adam Lambert chce abychom si lehli? Jde seeeeeeeeee na to…

Právě teď v podstatě řídíš naše životy a my to tak chceme. Chceme to tak moc, jak moc jsme posedlí tou fotografií nahoře. Je to jako by Tvé oči hleděly přímo do našich duší a naléhaly, abychom se rozhodli, jestli jsme dostatečně úžasní na to, abychom se k Tobě připojili ve Velkém knížectví Glamsburgů. PŘÍSAHÁME ŽE JSME TOHO HODNI!

Se začátkem ve funky disco basové linii, Adamova spolupráce s Nilem a Aviciim — z vydaného debutového alba True švédského DJe — zpočátku vypadá, jako by přesně seděla k hitům, které vyšly v několika posledních měsících a které se vracejí do 70tých let, jako ‘Blurred Lines’ od Robina Thicke a ‘Lose Yourself To Dance’ od Daft Punk..#SlappinTheBass

Ale když dojde na refrén, ve skladbě se progresivně míchá víc a více moderních EDM prvků, až se nakonec dostanete k dokonalosti, která zní jako by to byla Sylvesterova “You Make Me Feel (Mighty Real)”, ale vydaná v roce 2013.  A to bez toho, že bychom to ‘LAVH’ (význam pro ten výraz bych asi hledala v Urban Dictionary). Poslouchejte “Lay Me Down” a připravte se,  sluchově se oddat Adamovi Lambertovi…Řekli jsme sluchově.

adam_lambert_wig3

Adam Lambert or Lady Gaga? WE CAN’T TELL!

Adam Lambert nebo Lady Gaga? NEMŮŽEME ŘÍCT!

Oh, a jako by to smyslové svádění nestačilo, Adam dal na Instagram své dvě fotografie, v něčem, co vypadá jako prvotřídní 40ti librová americká PARUKA. Když dělal tu “#Artpop” fotku , „Never Close Our Eyes“ zpěvák musel předvést svou nejlepší imitaci Gagy (speciálně ten Botticelliho vzhled „Birth Of Venus“ z jejího videa „Applause„). Jakkoliv, díky té paruce jsme ani nepotřebovali ten popisek pod fotografií, kterým nám to sdělil.

adam_lambert_wig2

This is too precious, Adam Lambert. You need ta STAHHHHP.

Tohle je až moc dokonalé, Adame Lamberte. Musíš s tím PŘESTAT.

Taky, s popiskem „#Artpop“, upřímně, tenhle Adamův obrázek je PŘÍLIŠ MOC. Nadcházející hostující star „Glee“ vypadá tak kouzelně se svým andělským obličejem v dlaních, že vedle toho figurky z Precious Moments vypadají jako hromada rozmlácených Bárbín, kterým jste chaoticky ostříhali vlasy, protože jste si mysleli, že jim zase narostou. (PROČ TO ZNOVU NENAROSTE.) Adam za prezidenta! Adam za krále! Adam jako Oprah! #WeCant (Nemůžeme)

Zdroj

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli