Skip to main content

Středa s Adamem Lambertem – návrat do minulosti
Není tajemstvím, že máme rádi Adama Lamberta a tu energii a potěšení, které přináší do jinak sterilního , umělého světa moderní popové hudby. Ale on je takový celosvětově tančící derviš, že je to dost obtížné, sledovat kde a kdy přistane. Tak se snažíme vytvořit novou týdenní reportáž: Hump Day With Adam Lambert, která nás, jak doufáme, bude informovat o tom, kde právě je, o jeho vystoupeních a rozhovorech. A v těch týdnech, kdy Adamův talent bude odpočívat, vám přineseme starší obrázky a vystoupení.

Zatímco se tento týden Adam zotavuje po celosvětovém cestování, my se podíváme zpět na jeho mladší léta na obrázcích z jeho Instagramu a Glam Nation.

První obrázek je tento týden z Adamova Instagramu a je to váš OBRÁZEK TÝDNE! Je to s popisem: “Můj styl byl vždycky stejný.”

 

defd7354aedc11e2828a22000a9f191e_7

Adam gif

jocklambert

22953260

Na ukázku toho, že je pořád v srdci dítětem, tady je další nový obrázek z jeho Instagramu s popisem: “Tenkrát v Japonsku.”

back in japan

Jak pokračujeme s tím pohledem do minulosti, AOL Music právě znovu uveřejnil Session Interview, rozhovory, které udělal s Adamem před několika lety. Je zajímavé vidět, co si Adam myslel o slávě a hudbě předtím, než se stal slavným.

V originálním článku jsou na tomto místě videa s Adamovými rozhovory. Dám je ale (i s překlady) do jiného článku, takže tady je odkaz na tato videa na YouTube (pozn. př.):

Adam Lambert – AOL Sessions

A teď tu máme čtvrtfinále ‘The Ultimate Adam Tournament’, kde můžete rozhodnout o Adamově (prozatím) nejlepší písničce. Minulý týden šly proti sobě “For Your Entertainment”  a  “Trespassing”. A vítězem je…

Trespassing jde do semifinále!

Ve druhém kole našich čtvrtfinále to bude “Whataya Want From Me” proti “Aftermath” . Vybírejte moudře! Příští týden si to rozdají další dvě písničky!

Pokud si chcete poslechnout Aftermath bez jekotu fanynek, tak tady je link na tutéž verzi co je v článku – studiová nahrávka s texty:

Adam Lambert – Aftermath

Ale protože není jak se podívat na Adama, když zpívá naživo, tady je jeho verze ze Sainte Agathe:

No a teď už jen musíte jít na stránku s původním článkem a dát svůj hlas písničce, kterou jste si zvolili:
Hump Day With Adam Lambert: Flashback

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli