Skip to main content

Není tajemstvím, že máme rádi Adama Lamberta a tu energii a potěšení, které přináší do jinak sterilního , umělého světa moderní popové hudby. Ale on je takový celosvětově tančící derviš, že je to dost obtížné, sledovat kde a kdy přistane. Tak se snažíme vytvořit novou týdenní reportáž: Hump Day With Adam Lambert, která nás, jak doufáme, bude informovat o tom, kde právě je, o jeho vystoupeních a rozhovorech. A v těch týdnech, kdy Adamův talent bude odpočívat, vám přineseme starší obrázky a vystoupení.

Hlavní zprávou tohoto týdne je oznámení, že Adam a jeho dlouhodobý partner Sauli oficiálně ukončili svůj vztah, ale zůstali blízkými přáteli. Tuto středu si připomeneme jejich vztah s obrázky sesbíranými z Glam Nation a Getty.

První na řadě jsou fotky a popisky z Adamova Instagramu, když si on a Sauli užili trochu zábavy ohledně publicity, kterou vyvolal jejich rozchod.

Ukážeme vám co je „bouřlivý rozchod“

wellshowyouturbulent

„On?“

him

Omlouvám se, Adame, ale chlapi co nosí brýle mně fakt přitahují.

glasses2

glsses

A foto týdne

Fred & Jason's Annual Halloweenie Celebrity Charity Event

A teď tu máme sedmé kolo ‘The Ultimate Adam Tournament’, kde rozhodujete o (zatím) nejlepší Adamově písničce. Budeme mít 8 základních kol a jejich 8 vítězů postoupí  do čtvrtfinále. Minulý týden šlo „Trespassing“

proti „Strut.“ A vítězem je …

poll_0

 

“Trespassing” jde do čtvrtfinále!

Soutěžícími sedmého kola jsou tento týden… “Shady” Vs. “Fever”. Vybírejte moudře! Příští týden budeme mít další dva kandidáty!

V mém ‘Trespassing’ review jsem dal „Shady“ čtyři hvězdičky se slovy “Basy s tak sexuálním podtextem si zaslouží erotickou scénu. Adam potvrdil, že lovecká sezóna začala… ale není to „králičí nora“, co hledá.”

“Fever”, na jehož otextování se podílela Lady Gaga má nezaměnitelnou Gaga atmosféru a dohromady s Adamovými dravými vokály je to zářivě hvězdná kombinace. Zcela nevysvětlitelně ta písnička byla vydána jako singl pouze na Novém Zélandu.

Zdroj a anketa ve které můžete volit pro „Shady“ nebo „Fever“ jsou zde: Hump Day With Adam Lambert: Single Again

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli