Skip to main content

Není tajemstvím, že máme rádi  Adama Lamberta a tu energii a potěšení, které přináší do jinak sterilního , umělého světa moderní popové hudby. Ale on je takový celosvětově tančící derviš, že je to dost obtížné, sledovat kde a kdy přistane. Tak se snažíme vytvořit novou týdenní reportáž: Hump Day With Adam Lambert, která nás, jak doufáme, bude informovat o tom, kde právě je, o jeho vystoupeních a rozhovorech. A v těch týdnech, kdy Adamův talent bude odpočívat, vám přineseme starší obrázky a vystoupení.

Zatímco si Adam dělá tento týden velikonoční pauzu, zaplňme koš s nějakými jeho nejbarevnějšími momentkami, posbíranými z Glam Nation a Getty.A Tisket, A Tasket, Let’s Gaze At Adam’s Basket!
(Tak tahle slova si autor vypůjčil z dětské říkanky :), A Tisket, A Tasket)

adam-lambert-la-concert-pics

adam3

adam_lambert

adam2

Adam Lambert Performs In Shanghai

adam blue

adamblue2

103.5 KTU's KTUphoria

A obrázek týdne:

525257_520089984719822_220949326_n

A teď tu máme šesté kolo ‘The Ultimate Adam Tournament’ kde rozhodujete o zatím (nejlepší) Adamově písničce. Budeme mít 8 základních kol a jejich 8 vítězů postoupí do čtvrtfinále. Minulý týden šlo „Never Close Our Eyes“ proti „Aftermath.“ A vítězem je …

poll

“Aftermath” jde do čtvrtfinále!
Soutěžícími šestého kola jsou tento týden… “Trespassing” versus “Strut”. Volte moudře! Příští týden budeme mít další dva kandidáty!
V mé recenzi Trespassing jsem dal téhle písničce perfentních pět hvězdiček se slovy ”No trespassing? Yeah, my ass! Wait till ya get a load of me!“ Adam moudře dal tuhle funky rytmickou skladbu jako první a dal jasně najevo už zpočátku, že se nebude ničemu přizpůsobovat. Tahle óda na individualitu je naplněna drzostí a rytmem a neomaleností, které připomínají klasiku Queenů „Another One Bites The Dust.“

Existuje nějaký jiný titul, jehož název by tak dobře vystihoval písničku jako je “Strut”? Protože tohle je to, co Adam dělá v téhle pulzující ódě na svobodu.

Volit můžete zde.

Originál článku: Hump Day With Adam Lambert: Adam’s Basket

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli