Skip to main content

Adam v Asii a především v Číně slaví v poslední době velký úspěch. Po úspěšném tamějším turné, jsme se před několika týdny dozvěděli že byl v Číně nominován na cenu  Favorite International Artist na tamějším festivalu Chinese Music Awards.

Chinese Music Awards festival se konal v čínském Macau ve čtvrtek 18. dubna 2013.

No a já jsem v tomto článku (tedy v těchto článcích, protože do jednoho se to nevešlo) chtěla zmapovat celou tuhle událost, společně s fotografiemi, videi a několika zajímavostmi, které jsem o tom našla na Internetu.

Týden, který začal v pondělí 16. dubna, byl pokračováním nádherného víkendu, který Adam prožil v Miami, jako hlavní hvězda tamější Miami Beach Pride Parade.

Hned v pondělí ale odletěl do LA, odkud pak pokračoval do Číny.

 

 

Jeho program byl zase pěkně nabitý – přiletěl ve středu ráno (tamějšího času) a už ve středu odpoledne se zúčastnil zkoušky na čtvrteční show Chinese Music Awards v čínském Macao.

2vtdv0m

Ve čtvrtek odpoledne pak začala příprava na vlastní předání cen a vystoupení, včetně promenády po červeném koberci.

Zkouška zvuku před začátkem festivalu:

V těchto dvou videích můžete vidět Adama na zkoušce před jeho vystoupením (a taky ještě předtím než se prošel po červeném koberci). To první video je ‚Trespassing‘ a v druhém zpívá ‚Trespassing‘ a ‚Naked Love‘, přičemž na začátku toho druhého videa můžeme vidět Adama jak si hraje s mikrofonem a krátce také tanečníky, které ale nakonec Adam pošle pryč – prostě to s nimi nebylo podle jeho představ. Na zkoušce taky můžeme slyšet a vidět jak Adam pracuje s tím zvukovým záznamem (který obsahoval i nahrávku jeho vlastního hlasu), na který pak zpíval. A ve 3:57, na začátku ‚Naked Love‘ si Adam musí spravit padající kalhoty (doufám, že měl hodně dortů v tom Hong Kongu, protože nám hoch opravdu hubne :)).

Ještě k těm tanečníkům – našla jsem na Adamtopia post od fanynky Maddie, která umí čínsky a občas nám přináší zprávy z weibo a od dalších čínských fanoušků a z čínského tisku. Tady je, co se dozvěděla ohledně Adama a toho zrušeného vystoupení (Zdroj: Tanečníci pro Adama na CMA):

„Ráda bych s vámi sdílela něco, co také svědčí o Adamově charakteru. Zjistila jsem to na weibo od přítelkyně která měla to privilegium, že se zúčastnila CMA zkoušky, kde se Adam nakonec rozhodl zrušit ty tanečníky v pozadí. Jeden z těch tanečníků je s mou přítelkyní v osobním kontaktu. Se svolením mé přítelkyně, tady sdílím to, co je na tom účtu toho tanečníka.

‘Původně tam byli poze 3 mužští tanečníci a zkoušeli spolu v Šanghaji (jsou velmi dobří), pak přišli 17. dubna do Macau a zjistili, že CMA se rozhodlo na poslední chvíli přidat navíc 3 ženské tanečnice. Naneštěstí, tyhle dívčí tanečnice byly poněkud podprůměrné a to málo času co měli všichni na zkoušení věci vůbec nepomohlo. Nakonec se Adam rozhodl, že je raději pro své CMA vystoupení nepoužije (tohle na něm miluji: vidí úplně jasně co chce a jak by to mělo být prezentováno – tohle jsou slova Maddie, ale já se s nimi 100% ztotožňuji, pozn. př.), ale na rozdíl od většiny slavných lidí, pro které tančili, Adam zašel k těm tanečníkům a hodně jim všem poděkoval a také se s nimi vyfotil. V ten okamžik byli ti tanečníci trochu na rozpacích z jeho díků, protože oni na tohle nejsou zvyklí, zejména ne od někoho tak významného, jako je Adam. Ten tanečník, který zná mou přítelkyni řekl, že od teď bude používat Adamovu hudbu ve svém studiu častěji a hrdě řekne jeho studentům že téměř tančil pro Adama Lamberta na CMA!’

Tady to je, není on prostě prvotřídní gentleman!?“

‚Trespassing‘ – zkouška zvuku:

Trespassing‚ a ‚Naked Love‚ – zkouška zvuku:

Videa od: zhiaihoujiedemao

Show začala ve čtvrtek, v 10:00 hodin našeho času promenádou celebrit po červeném koberci. A Adamovi to na koberci opravdu slušelo.

(Pokračování v dalším článku.)

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli