Skip to main content

Mladý americký zpěvák Adam Lambert, finalista televizní show American Idol, který vystupoval jako frontman skupiny Queen, přišel poprvé do Ruska se svým vlastním koncertem, který se konal 16. března v ‘Crocus City Hall’ v hlavním městě.

Lambert navštívil Moskvu vloni v létě s Queen a hrál se svým souborem na festivalu ‘Maxidrom-2011’, ale plnohodnotná samostatná show tohoto umělce se konala teprve teď. Zpěvákova návštěva Moskvy je součástí jeho světového turné.

 

Lambert se narodil v Indianopolis 29. ledna 1982. Krátce po jeho narození se jeho rodiče přestěhovali do Kalifornie. V 10 letech začal hrát divadlo – jeho prvním vystoupením byla role Linuse ve hře ‘You’re a Good Man, Charlie Brown’ v divadelním lyceu v San Diegu,  následovaná řadou dalších projektů.

V 19 Lambert odjel na 10 měsíců z USA na turné s ‘Anita Mann Productions’, a pak se vrátil zpět, aby vystoupil v operetě ‘Orange County’. Pak byl vybrán pro účinkování v evropskou produkci ‘Hair’ a několika amerických divadelních představeních.

Americký zpěvák Adam Lambert vystupuje během svého koncertu v ‘Crocus City Hall’ v Moskvě.

Zdroj: Концерт Адама Ламберта в Москве

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli