Skip to main content

TSN Ukrajina měla ve svých zprávách reportáž o Adamově příletu do Kyjeva. Tady je stručný obsah této reportáže (není to doslovný překlad, tak dobrá nejsem :)).

Americký zpěvák Adam Lambert přiletěl do Kyjeva, aby tady vystoupil ve Sportovním Paláci. 31 letý umělec, který přišel z americké talentové soutěže už byl na Ukrajině vloni zároveň se skupinou Queen netají svou sexuální orientaci. Takže, kdo přivítal zpěváka na letišti, chlapci nebo děvčata? Pojďme se podívat.

Na letišti na Adama čekaly fanynky s květinami a dárky.

Adam, v kapuci a černých brýlích byl ke svým fanouškům velmi přívětivý. Novináři ale neměli dovoleno se přiblížit na víc jak 5 m.

Adam a jeho tým odjeli autobusem, ale ještě předtím mu jeho fanynky zazpívaly ‘If I Had You’.

Na 1:50 je také zmínka o tom, že Adam už několik let žije se svým přítelem Saulim Koskinenem a že děvčata (fanynky) tohle dobře vědí (reportér pak s děvčaty žertuje něco v tom smyslu, že si s sebou vezmou na koncert svého kluka a budou doufat, že se Adamovi zalíbí a ony by z toho pak měly prospěch – ale tohle je velmi volný překlad).

Adam bude odpočívat v hotelu a večer vystoupí ve Sportovním Paláci (tak tohle vystoupení už máme za sebou a těšíme se na videa :)).

 

 

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 2 Comments