Skip to main content

Říct, že Adam Lambert nedrží krok s módou je jako říct, že štěňata, koťata a děti ve slunečních brýlích nejsou roztomilí – to prostě není pravda. To je důvod, proč zbožňujeme tenhle modrý oblek, který Adam nosil na pódiu, zatímco vystupoval v Šanghaji. (Stačí, když k tomu dáte nadměrně velký límec, kalhoty do zvonu a knírek a jste zpátky v 70. letech– nebo že by to byla stříbřitě modrá? Možná to jsou víc 80-tá léta). Můžete si také všimnout, že Adamův oblek připomíná to, co nosil John Mayer na Grammys! Rádi bychom si představili, že Adam viděl Johna na Grammys a byl jako: “Hele, Mayere, vidím Tvé modré sako… a vyzývám Tě na celý oblek v odvážnějším odstínu. Vyhrál jsem. Bye.” A pak bychom si rádi představili, že John se poklonil, protože , ahem, to je Adam Lambert a vy se Adamovi klaníte, kdykoliv promluví.

Zpěvák ‘Stay‘  vystupoval ve všech druzích “tmavých a třásňových převleků během svého asijského turné”, ale tentokrát Adam předvedl na pódiu v Šanghaji jeho ‘buh-RITE’ sestavu.

(Pokud někdo tušíte, co to ‘buh-RITE’ může znamenat, napište to prosím do komentářů. Já se fakt něčeho rozumného nedopátrala. Dík.  Pozn. př.)

Vlastně, soudíc podle té fotky to vypadá, že také předvádí nějaké opravdové Glam Pózy při svém vystoupení (btw, opravdoví Glamberts vědí, že Glam Angle je jakákoliv bezchybná póza, kterou nám Adam poskytne na fotkách). Teď nás omluvte, protože jdeme vyhledat všechny kontakty na Crayolu a Benjamina Moore, jaké kde najdeme, a pak od nich budeme požadovat, aby přidali do své kolekce novou barvu, nazvanou Glambert Blue.
(Crayola je firma, která vyrábí potřeby pro umělce – nejvíc pastelky

a Benjamin Moore vyrábí barvy , pozn. př.)

Zdroj:  Adam Lambert Slays Shanghai In A Bright Blue Suit, Which No One Is Mad At, Obviously (PHOTO)

MTV Buzzworthy

 

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli