Skip to main content

A cena pro nejlepší ‘Celebrity Drag Queen’ patří Adamovi Lambertovi. (Drag Queen je většinou muž, který svým oblečením a chováním karikuje ženu a to ze zábavných účelů – http://cs.wikipedia.org/wiki/Drag_queen, pozn. př.) Vážně, nikdo nemůže konkurovat tomuhle. Ten chlap vypadá fantasticky úžasně.

Ačkoliv drag není tak úplně jeho parketa, Lambert je známý svým okázalým stylem a dominantním vystupováním, takže to opravdu není žádné překvapení, vidět zpěváka ‘Trespassing’ v šatech a na podpatcích. Co je ale překvapivé, že jsou ty šaty růžové, protože si potrpí na tmavé barvy.

Nicméně, ten pompézní makeup ‘Cuckoo’ zpěváka je úplně špičkový a naprosto dokonalý a jeho nohy vypadají tak fantasticky v těch punčochách, vsadíme se, že všechny ženy a muži zelenají závistí.

Říká se, že tyhle fotky se dostaly na veřejnost během Lambertova působení v Americkém Idolu, když hodně lidí bylo vyvedeno z míry domněnkami ohledně jeho sexuality. Opravdu, asi prostě jen žárlili, protože oni by nikdy takhle vypadat nemohli. Nepřátelé budou nenávidět a Lambert se bude smát.

Zdroj: http://popcrush.com/adam-lambert-in-drag/?trackback=twitter

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion One Comment

  • Dawnie napsal:

    chěla jsem napsat už do kecálku, ale nějak mi to nešlo, tak píšu sem :)) dlouho jsem tu nebyla – shame on me :)) ale vypadá tu to báječně stylově, vše krásně ladí a ten hlavní obrázek Adama ..hovoří za vše :)) krásná změna 🙂