Skip to main content

Adam Lambert o playbacku Beyonce a jestli by měl Idol skončit

”Ahoj, tady je Hollywood Life. Jsme Tví velcí fanoušci. Ze všeho nejdřív bych se chtěla zeptat, co pro Tebe znamená to, že jsi tady s touhle skupinou.”

A: “Cítím se skvěle, mám dnes dostat cenu a miluji tuhle organizaci pro to, co představuje. A myslím si že každý v tom pokoji a každý, kdo bude vystupovat na pódiu, ti všichni tak nějak pomůžou uskutečnit tu myšlenku, že jsme všichni jedna velká rodina. Je to hodně odlišných barev a typů a charakterů a my všichni se můžeme shodnout a dělat společně hudbu.

“Tento týden bude Super Bowl a Beyonce se dostalo hodně kritiky kvůli jejímu playbacku na inauguraci a ona to dnes přiznala. Co si myslíš jako hudebník o tomhle?”

A: “Víš, tam byly pravděpodobně technické důvody pro to, že to udělala, míním, ona je úžasná zpěvačka, takže, co na tom záleží…”

“ Chtěl bys vystupovat na Super Bowlu?”

A: “Jo, to by byla zábava, to by fakt byla zábava, ano.”

“Jennifer Hudson nedávno řekla, že si myslí, že Americký Idol by měl skončit, protože to už nemá smysl a žádné vítěze a že by si lidi měli najít jinou show na kterou se budou dívat. Co si o tomhle myslíš?”

A: “Oh… jo… no… každý má právo na svůj názor. Já nevím, víš, já mívám hodně názorů a obvykle se nebojím o nich mluvit…”

“A náš editor by rád věděl, jestli bys byl ochotný někdy vystupovat v muzikálu na Brodwayi?”

A: “Ochotný? Vy to stavíte, jako by to ode mně byla nějaká oběť. Ne, miluji Brodway, mám tam hodně přátel, kteří na Brodwayi pracují, dělal jsem hodně muzikálů než jsem byl na Idolu a kdyby to byl ten správný projekt ve správný čas, tak bych byl nadšený. Byla by to zábava, jo.”

“S čím budeš dnes vystupovat?”

A: “Budu mít několik písniček. Jo, musíte zůstat na příjmu.”

“A Tvé nové album? Nějaké zprávy o něm?”

A: “Pracuji na tom, nic oficiálního zatím.”

sharka

Author sharka

More posts by sharka