Skip to main content

Gratulace Adamu Lambertovi, vašemu oblíbenému “Reality TV Music Star of All-Time”

Tohle bylo napínavé až do posledního okamžiku, se dvěma nejvíce oddanými fandomy, s jakými jsme vůbec setkali v našich kláních tady na Popdustu, kde už děláme tyhle souboje po celou věčnost. Nakonec, pouze neuvěřitelných 229 hlasů oddělilo ty dva umělce v tom konečném výsledku, s neuvěřitelnými 5,7 milióny hlasů celkem. Ale hned po ukončení toho turnaje jsme měli vítěze: runner-up Amerického Idolu osmé sezóny Adam Lambert je vaše volba pro the Greatest Reality TV Music Star of All-Time.

Lambert se v průběhu osmého kola rychle stal jedním z nejuznávanějších soutěžících v historii Idolu, což jej přivedlo až do finále, kde srdcervoucně prohrál se svým dobrým kámošem Krisem Allenem. Ale Lambert tímhle v žádném případě neskončil, když trumfoval s párem hitů svého debutového alba For Your Entertainment jako “If I Had You” a “Whataya Want From Me” a pak se zaznamenal do historie minulý rok se svým druhým albem Trespassing, našim oblíbeným albem první poloviny roku 2012 a prvním albem Číslo Jedna otevřeně gay umělce vůbec.

Adam je vskutku dobrou volbou pro popovou ‘Reality TV G.O.A.T.’, ačkoliv fanoušci Fifth Harmony by měli být pochváleni za jejich snahu, při které skoro dosáhli druhého turnajového vítězství za sebou pro ně tady na Popdustu, což by určitě bylo poprvé. A v dohledu je speciální cena pro oba fandomy, takže sem koukněte později a ještě jednou díky všem, kdo volili.

Zdroj

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli