Skip to main content

Adam od 0:20: “Neděle, Divas, VH1, myslím si především, že to bude fantastická show. Máme úžasnou řadu talentů, kteří se letos účastní, je to hodně úžasných vystupujících, skvělé skladby, chceme vzdát hold dvěma zpěvačkám a to Donně Summer a Whitney Houston, dvěma ikonám, o které jsme tento rok přišli. Tohle bude opravdu nedílnou součástí té show. Já budu vystupovat na té show a uvádět ji. Je to pro mně poprvé co budu naživo uvádět televizní pořad. Nervózní, ne já nejsem nervózní. Chci prostě odvést dobrou práci. “

Od 1:19: “Ano, dostali jste tuhle ukázku z natáčení. Já nechci aby si lidi mysleli, že je to doopravdy, i když můj herecký výkon je pravděpodobně dokonalý (smích). Natáčíme komickou scénu, která zahájí tu show než to začne. A ta myšlenka je, že já nejsem diva, ale chci se stát divou. Takže potřebuji pomoc. A tohle je popis toho procesu mé přeměny v divu. A evidentně se ta cesta ukáže být plná problémů, výzev a emocí a je to točené v jakoby ‘fly-on-the-wall styles’ (to znamená, že to, co se děje na scéně je točeno bez zasahování do děje. Prostě se nastaví scéna a pak se nechá jet kamera – pozn. př.). Myslím, že to bude docela zábavné.”

Od 2:26: “Přiznám, že někdy jsem tak trochu Diva ohledně určitých detailů v některých věcech. Snažím se to říct hezkým způsobem, když se o tom bavím. Nechci být “paličatý”, ale jsem jako: “Hej, já to chci takhle.” (udělá to roztomilé gesto s rukama :)) “Je to ok?” Víte? A když se dívám na jiné vystupující v tomhle odvětví, tak , víte, my pracujeme opravdu tvrdě a někdy prostě potřebujete, aby šly určité věci tak jak chcete abyste odvedli svou práci jak nejlíp umíte.”

Od: 3:35: “Whitney a Donna byly úžasné zpěvačky. Byly to zpěvačky, které měly jedinečný hlas, nikdo jiný takový hlas nemá a to co ony dělaly s tím hlasem, myslím, odděleně, každá ve svém žánru. Donna Summer je opravdu královna disco hudby. To byl ten hlas pro ty pohyby v tom čase v mnoha způsobech. A Whithey, je něco jako RnB (Rhythm and blues, pozn. př.) zkřížené s popovou hudbou a pozdní osmdesátá léta a časná devatesátá léta, to bylo přesně o Whitney. Ona se stala tou vůdčí silou toho dění, když o tom přemýšlíme.”

Od 4:28: Otázka moderátora: “Kolikrát se Adam Lambert převlékne na VH1 Divas?”
Adam: “Já ještě nevím přesně kolikrát se budu převlékat. Ale prosím, očekávejte, že to bude hodně krát. Víte, nebude to jen jednou nebo dvakrát. Opravdu se těším na tuhle příležitost, ukázat můj šatník. Protože já jsem z něj venku po nějakou dobu, takže… “ (smích) – Tahle věta v originále zní: “I’m really looking forward to the opportunity to showcase my closet, ‚cause I’ve been out of it for a while”. A fráze “come out of the closet” znamená říct o sobě veřejně něco, co člověk skrývá (v tomto případě to je Adamovo přiznání toho, že je gay). Mně vždycky naprosto fascinuje jak rychle Adam myslí a jak si dokáže pohrát se slovíčky nebo i s celými větami aby velmi trefně řekl to, co chce a jak chce. Je fantastický a já obdivuji jeho inteligenci. 🙂

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli