Skip to main content

Děkuji Adame Lamberte!

Na Den Díkůvzdání i Švýcaři, žijící v Los Angeles přemýšlejí o tom, za co jsou vděčni. Pro bubeníka Fabiána Eggera je to vystoupení s glam rockerem Adamem Lambertem.
Dnes je Den Díkůvzdání. Lidé v USA se setkávají u stolu s velkým, pečeným krocanem a přemýšlejí o tom, zač by měli vzdát dík. Švýcarský bubeník Fabian Egger, který žije v Los Angeles o tomhle nemusí přemýšlet dlouho: “Jsem vděčný že jsem mohl vystupovat s Adamem Lambertem.”

Ten výběr byl náročný. Hodně jeho idolů bylo na konkurzu pro to vystoupení s Lambertem. Jeden po druhém byli posláni domů. “A na konci bubeník od P. Diddy a já jsme byli jediní dva co zůstali.”, říká 22 letý bubeník. Pak byli také oba posláni domů. Týden bylo ticho. Pak zavolal Lambertův hudební ředitel Brian London: Fabian Egger dostal tu práci! Možná jejich volba měla něco společného s tím, že byl fanouškem bubeníka Yellowcard, Longineaua Parsonse, který hrál s Lambertem v minulosti a měl podobný styl (hraní na bubny) jako on.

Pak následoval rychlý sled událostí: naučit se 15 písniček, zkouška a zanedlouho Rheintaler (Rheintal je švýcarský region odkud Fabian pochází) už seděl se skupinou v letadle do Austrálie. “Byl to úžasný zážitek”, říká Egger. Jako 22-ti letýje ve skupině “dítětem” a aby se přiblížil stylu vedoucího zpěváka, namaloval si pro vystoupení v Melbourne oční linky.

Než Egger musel odjet do Švýcarska, aby si na americké ambasádě prodloužil americké pracovní vízum, měl čas pro nakoupení nějakého oblečení. “Jsme oba “shopaholici” (lidi co milují nakupování, pozn. př.) a objevili jsme nějaké hezké věci – já jsem si koupil tričko a šperky od Bling.

Zbytek článku je o tom, kde se Fabian narodil, kde vyrostl, kterou školu navštěvoval (jo, tohle lidi ve Švýcarsku taky zajímá), jeho koníčky, lidi se kterými pracoval a že je v současností spokojený. Také řekl, že by jednou rád hrál pro Justina Biebra (zná Biebrova učitele zpěvu…) a že strávil Den Díkůvzdání s členem rodiny, který umí skvěle vařit.

Link na anglický překlad na Twitteru

Link na originální článek

sharka

Author sharka

More posts by sharka