Skip to main content

Nová epizoda Pretty Little Liars nebude až do Hallowenského speciálu, který se bude vysílat 23. října, ale my máme opravdu hodně důvodů vyhlížet ji s dychtivým očekáváním.
Tak jaký nám dá Lucy Hale důvod k tomu, abychom se na tu epizodu těšili? V rozhovoru pro E!News herečka popsala tu hodinu jako oslavu svátku a oslavu Adama Lamberta.

“OK, pokud mám ve třech slovech popsat Halloweenskou epizodu: Adam Lambert, což jsou dvě slova…Takže mi v podstatě jedno slovo zbývá. OK: Adam Lambert, krabice a červeně namalované rty”.
Víme, že Lucy a Adam spolu budou nejméně v jedné scéně, a on točil dvě vystoupení na té show “Cuckoo” a “Trespassing”. Tak jaký má důvod aby byl v té epizodě? Tohle je pořád trochu nejasné protože příběh se točí kolem Arie a jejích přátel, nastupujících do vlaku, který vyjede na jednu z nejděsivějších jízd jejího života. V letním finále jsme zjistili, že Toby, kluk se kterým Spencer chodí, je částí “A týmu”, ale tohle dosud nikdo neví. Zjistí některá z dívek jeho tajemství během téhle epizody? Je to možné, ale i kdyby nic jiného, můžeme aspoň zaručit, že tam uslyšíme nějakou skvělou hudbu.
Na co se vy těšíte nejvíc, pokud jde o tuhle epizodu: kostýmy, příběh nebo vystoupení Adama Lamberta? Chceme slyšet co si o tom myslíte! Jestli chcete zjistit víc o tom, co čeká na Ariu a Ezru v této sezóně, všechno co musíte udělat je kliknou na tento link .

Zdroj: Lucy Hale hovoří o účasti Adama Lamberta na PLL .

sharka

Author sharka

More posts by sharka