Skip to main content

Rozhovor Adama Lamberta jako “Star of the week”, který natočil při své návštěvě Japonska v srpnu.

Adama můžeme zahlédnout na 0:19, pak je tam povídání v japonštině a Adamův rozhovor začíná na 2:39. A tady je překlad toho, co říká:
Můžu sedět na zemi? Myslím, že by to bylo roztomilé. Jo, to je bezva. To se mi líbí. Ne tamta příšerná kancelářská židle. Měl bych si sednout takhle. Trespassing byl dlouhý proces. Vzalo to rok a půl nahrát všechny ty písničky a já se při tom skvěle bavil. Víte, mohl jsem hodně experimentovat ve studiu, pracoval jsem se skupinou různých skladatelů a producentů a skutečně jsem se zapojil do celého toho procesu. Cítím, že ty písničky opravdu reprezentují to, co jsem, část mé zábavné, bezstarostné, bavící se osobnosti a jinou část, která je citlivá a má pochybnosti.

Tímhle albem chci tak nějak říct: “Jsem stejný jako vy. Jsme vlastně všichni stejní. Všichni děláme tytéž věci, máme dobré i špatné dny, všichni máme velmi podobné touhy a sny, nezáleží na tom kdo jsme.” A já si myslím, že v tom albu se tak nějak odráží tuhle lidskost. Víte, jedna věc, která je vždycky pro mně osobně výzvou je vypnout mozek. Moc přemýšlím. Pořád přemýšlím, přemýšlím, přemýšlím. A u zpívání je důležité, aby člověk tak moc nepřemýšlel. Není to tak moc o stavu mysli, ale o stavu ducha a srdce. Chce to potlačit ty vnitřní hlasy v tvé hlavě a tvé vědomí, aby se celé tvé podvědomí ponořilo do té hudby. Je v tom mír, v tomhle oddělení se od okolních zvuků je opravdový mír. Teď si řeknete že jsem blázen. Ale to je fakt pravda. Takhle můžete opravdu tak nějak najít svůj vnitřní klid v duši a prožít ten daný okamžik. O tomhle hudba je.

Jo, myslím si že jedna věc, která je docela zajímavá na tom, když se zúčastníte nějaké soutěže a dostanete se do popředí a stanete se kvůli tomu známými. Když procházíte tou přeměnou od TV do skutečného hudebního světa, rádia a prodeje vašeho alba a podobných věcí, je tam zajímavý přechod. A není to snadné. Ale je to zajímavá výzva a já oceňuji tu výzvu. Myslím že to vyžaduje trochu více přesvědčení.
Právě teď mně zajímá Japonsko. V tomto okamžiku. Jít ven a projít se. Byl jsem tu už předtím, ale tohle je pokaždé zajímavá zkušenost. Mám rád… chci vždycky dělat něco úplně normálního, ale opravdu rád pozoruji lidi, procházím se a tak nějak sleduji co lidi dělají, jak jsou oblečení. Pozoruji je, mám to rád. Potkávám různé kultury, navštěvuji různá města na celém světě a mám štěstí že můžu cestovat do různých měst a je zajímavé jít těmi ulicemi a sledovat ostatní.
Ahoj přátelé v Japonsku, je to tak fajn být tady a setkat se se všemi a vystupovat s novými písničkami a já doufám že přijedu zpět během nějakého svého turné, nevím kdy, ale mám tak hodně nápadů, takže buďte trpěliví, slibuji že brzo přijedu se svou show.

sharka

Author sharka

More posts by sharka