Skip to main content

Rozhovor Adama Lamberta pro australský Shazam

 

Adam měl 21. 10. 2015 rozhovor s moderátory Shazam rádia Ash a Angus. Řeč byla o penězích, nakupování, o botech (jak jinak :D), o Robbiem a samozřejmě také o Adamově novém singlu Another Lovely Night. Ash a Angus se dokonce snažili dohodit Adamovi nějaké rande. Však koukněte sami.

 

Ash a Angus našli Adamovi perfektního kluka

 

 

Překlad:

 

Angus: “Adam Lambert, jak to jde?”

Adam: “Ahoj, jak se máte?”

Ash: “Chybíš nám, milujeme Tě. Je to vždycky takové potěšení mluvit s Tebou. Máš hezký den?”

Adam: “Jo, mám skvělý den, díky. Jsem v Sydney!”

Angus: “Máš novou písničku! Když jsme spolu naposledy mluvili tady ve studiu, měl jsi Ghost Town a další singl je Another Lonely Night. Jsi osamělý Adame?”

Adam: “Někdy ano. Když jsem na pódiu nebo když mluvím s milými lidmi z rádií jako jste vy jsem fajn. Ale pak, když ta show skončí a já přijdu domů do svého prázdného hotelového pokoje, člověk může být osamělý.”

Angus: “Doporučujeme Australana. Myslím, že by Ti seděl.”

Adam: “Máte pro mně někoho?”

Angus: “Ne, najdeme ho.”

Ash: “Měli jsme tady v kanceláři dneska nového kluka…”

Angus: “Oh, jo, byl tady nový obchodní zástupce.”

Ash: ”…a on je opravdu něco zvláštního. Takže až budeš tady ve městě a zastavil by ses u nás v kanceláři, mohli bychom si na chvíli sednout a dát si drink a vzali bychom toho nového kluka.”

Adam: “Jo přijdu. Jdeme do toho.”

Ash: “To se mi líbí. A když mluvíme o osamělosti, myslím, že se to týká lidí na všech rovních. A je to bezva slyšet to říkat někoho slavného jako Ty. Protože já si myslím, že tohle zažil každý a je dobré mluvit o tom otevřeně a říct: Hej, někdy je to skvělé, ale všichni máme ty okamžiky, že přijdeme domů a lehneme si na polštář a… jo.”

Adam: “Jo, víš to je to, o čem je ta písnička, mluví se v ní o skutečných pocitech, které má každý. A já doufám, že když to lidi uslyší tak si řeknou, Hej, já se vlastně cítím stejně a začnou o tom přemýšlet, že každý se někdy cítí osamělý. Takže by to mohlo pomoct lidem aby se cítili lépe.”

 

O Robbiem Williamsovi

 

 

Překlad:

Angus zmínil Robbieho, jak chválil Adama a že je pohledný a ptá se, co by mu na to Adam řekl. Ten nejprve se smíchem odpoví: „Teď se červenám Robbie.“ A pokračuje, že o tom slyšel a že ho to velmi potěšilo. Že je to moc milé.

 

Za co Adam utrácí peníze

 

 

Angus: „Taylor Swift si vydělala (zatím) v roce 2015 347 000 000, což je  200 000 dolarů denně. Ani nechci vidět ta čísla. Spočítal jsi někdy, kolik vydělá denně Adam Lambert?“

Adam: „No definitivně ne tolik. Ale, páni, víš říká se, čím víc peněz, tím víc problémů a mohl bych se z toho zbláznit. Musím držet věci v rovnováze.“

Angus: „Za co utrácíš? Lidi utrácejí za domy a další nudné věci. Za co utrácí Adam Lambert?“

Adam: „Myslím, že utrácím příliš mnoho peněz za oblečení. Oblečení a boty. (Adam pak ještě na otázku jestli nedostává nějaké oblečení zdarma odpovídá, že ne, že se mu většinou ty věci co dostane zdarma nelíbí, protože je moc vybíravý – tohle ale zaznělo jen v rozhovoru naživo, v záznamu už to není).“

Ash: „Jaký kus oblečení nebo které boty (odkud) máš pro speciální příležitosti?“

Adam: „Mám spousty bot. Mám boty od Christiana Loubotina a ty jsou opravdu super.“

Angus: „Slyšel jsem to jméno. Ty musí být fakt dobré.“

Ash: „Vyšší boty na podpatcích s červenou podrážkou.“

Adam: „Jsou to mužské boty, které mají podpatek, takže vysoké boty na podpatku pro muže, ano.“

Angus: „Jsi dost vysoký, ani nepotřebuješ podpatky.“

Adam: „Mám je rád, působí rockově na pódiu. Cítím se v nich rock-and-rollově, víte co myslím?“

 

*shimoli*

 

 

 

 

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli