Skip to main content

Adam Lambert ukazuje svou opět dobročinnou stránku! Zahájil ‘Live Proud’ kampaň

 

Majitel mocného hlasu Adam Lambert si uprostřed svého nabitého programu při psaní alba a přípravy na turné s Queen, aby udělal více dobrého pro tenhle svět. Takové zlatíčko!

 

Bylo potvrzeno, že zpěvák ‘For Your Entertainment’ se dal dohromady s americkou telekomunikační společností AT&T, aby opět spustili jejich  ‘Live Proud 2014‘.

 

Kampaň  ‘Live Proud 2014′ se vyhlašuje na oslavu LGBT Pride Month a Pride sezóny. Kampaň je zaměřena na uvědomělost a zplnomocnění a už druhý rok po sobě se při ní AT&T spojuje s For Your Entertainment hitmakerem.

 

Tato nová kampaň doufá, že s pomocí star Amerického Idolu podpoří LGBT komunitu k tvorbě jejich vlastních meme (http://it-slovnik.cz/pojem/meme), jako ukázku jejich ‘Live Proud’ (tedy že se otevřeně hlásí ke své orientaci) a jejich sdílení přes sociální média.

 

Čtyři šťastní výherci budou náhodně vybráni a dostane se jim příležitosti setkat se s Adamem na soukromé akci v New Yorku, šťastlivci!

 

Jeden výherce bude vybrán aby se zúčastnil té soukromé akce a také se bude moci osobně setkat se zpěvákem před začátkem show.

 
Pět vylosovaných výherců obdrží balíček s technologií AT&T.
 
Zdroj

 

Adam sám tweetoval info o téhle kampani a o soutěži (která je bohužel jen pro fanoušky, žijící v USA).
 
ADAM LAMBERT @adamlambert ·

Win a trip to my private event! Share ur #ATTLiveProud meme! Rules/details: http://att.com/liveproud  sponsored by @ATT

https://twitter.com/adamlambert/status/475409001010987008/photo/1

 
Video z vystoupení Adama na loňském koncertu v rámci ‚Live Proud‘ kampaně:
 

 

[nggallery id=84]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 2 Comments