Skip to main content

Adam Lambert při vyřizování svých záležitostí v LA a má při tom sexy stříbrné vlasy

 

Znamená to, že můžeme nazývat Adama Lamberta stříbrnou liškou? Aspoň na čas.

 

Tenhle magický hudební muž (další můj oblíbený název pro něj) byl včera spatřen v Los Angeles jak úplně sám vyřizoval nějaké své pochůzky. Adame, řekla jsem Ti že kdybys potřeboval kámošku na nákupy, ať zavoláš!

 

Vypadá to, že poté, co nám minulý týden ukázal zelenou i stříbrnou barvu vlasů, Adam si konečně jednu vybral. Miluji ji, zejména s těmi černými vousy. Teď, slyšeli jste lidi o té úžasné věci, kterou Adam udělal tenhle víkend?

 

Byl speciálním hudebním hostem na narozeninové párty téhle šestnáctileté dívky. Já vím! Víte kdo byl mým speciálním hudebním hostem? Nikdo! Jednoduše proto, že já nejsem tak cool jako ona. Adam sdílel na Instagramu její video, které sám natočil- to jako doopravdy.

Dívali jste se na to miliónkrát? Měli byste. Je to dlouhé jenom 15 sekund. Chci být tamtou šestnáctiletou dívkou! Víte lidi! Měli bychom se složit, aby nám zahrál na koncertu jen pro Glamberts! Oh, počkejte, tohle je vlastně to, čemu říkáme koncert Adama Lamberta. Vážně, on a Queen začínají své turné, takže tohle bude něco pro mně.

 
Ponořte se do galerie a prohlídněte si všechny fotografie Adama jak si vyřizuje své záležitosti. Obvykle nemám ráda krátké džínové šortky, ale na něm to tak nějak vypadá dobře. A nechte si ty stříbrné vlasy pane Lamberte. Ten titul “Nejvíc sexy stříbrná liška” sedí pro Vás i Andersona Coopera.

 

Zdroj

 

[nggallery id=70]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli