Skip to main content

Brian May: Pokud budou Queen tento rok vystupovat, bude to s Adamem Lambertem

Brian May potvrdil, že Adam Lambert bude zpěvákem Queen, pokud budou tento rok  vystupovat.

Kytarista řekl Planet Rock, že ostřílená rocková skupina se zabývá možností uspořádání nějakých živých koncertů v roce 2014.

Dodal, že Lambert – který s nimi vystupoval během posledních několika let – se postará o vokální část, pokud opravdu vyrazí na cesty.

May řekl: “Myslím, že bychom mohli udělat nějaké Queen koncerty později v tomto roce. Asi bych to neměl říkat, ale chystáme se něco udělat. Samozřejmě, Adam Lambert je skvělý frontman a my už víme, že nám to spolu jde, takže budeme plánovat nějaká vystoupení s Adamem, doufejme. Hrozně se na to těším, pokud se to uskuteční.”

Rocková ikona Brian později řekl, že Lambert se ke skupině perfektně hodí:

“[Adam Lambert] nekopíruje Freddieho [Mercuryho] v žádném směru, což je skvělé. Nesnesl bych, kdybych měl dělat s plagiátorem. Adam má úžasný rozsah a je jedním z mála zpěváků na světě, kteří mohou zazpívat všechny ty vokály v originální tónině. Je bavič a je hezké mít ho vedle sebe. Měli bychom pracovat s lidmi, se kterými se cítíme pohodově a on rozhodně takový je. Pokud se to v tomto roce stane, bude to s Adamem.”

Rozhovor s Brianem si můžete poslechnout zde. (Části ve kterých Brian mluví o Adamovi jsou na 17:20 a 25:40 a Brian tam říká v podstatě to, co se můžete dočíst v tom článku. Akorát ještě na začátku té druhé  části řekne o Adamovi,že je teartální, tedy přesně to, co Queen potřebují.)

 

 

[nggallery id=18]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli