Skip to main content

29. prosince roku 2013 měl Adam vystoupení v Hard Rock v Biloxi (stát Mississippi). No a tady je první část recapu z toho koncertu.

V publikum bylo hodně místních obyvatelů, ale sjeli (sletěli) se zde fanoušci ze všech koutů USA (a možná i Kanady a jiných států), jak jsem mohla číst z různých tweetů a zpráv. Recepční v hotelu se jedné fanynce také zmínila, ž se na koncert sjela spousta lidí ze širokého okolí. Bylo tamhodně ‘straight’ mužů (což tady uvádím hlavně proto, že si myslím, že je to dobře, že si Adam získává fanoušky i mezi nimi :)), ale samozřejmě i hodně homosexuálních párů (obojího pohlaví) i rodin s dětmi a samotné ženy všeho věku (které zřejmě převažovaly :)).

Adam byl během koncertu očividně velmi uvolněný a v dobré náladě. Hodně tančil, komunikoval s publikem a hlasově byl (jako obvykle) ve vynikající kondici. Také všichni členové kapely byli skvělí, velmi dobře sehraní a působili velmi kompaktně, přitom ale uvolněně a pohodově. No a protože Adam mívá často problém se zvukem (zvukaři) při svých vystoupeních, bylo hezké vidět, že i tam to tentokrát šlapalo bez nějakých větších problémů. Tenhle koncert zkrátka vyšel na jedničku. 🙂

Ještě před koncertem se na netu objevily krátké záznamy ze zkoušky a já z toho měla pocit, že tam slyším tóny z Lay Me Down (úplně na začátku). Nebyla jsem si jistá, ale Adam jí opravdu začlenil do svého programu, což bylo úžasné a milé překvapení. 🙂

Video ze zkoušky:

Tenhle koncert měl vstupenky k sezení i ke stání (na rozdíl od Win Star koncertu, kde byla pouze místa k sezení). Takže někteří fanoušci aby získali čím jak nejlepší místo u pódia se začali stavět do fronty už velmi brzo ráno v den koncertu. Jejich ‘oběť’ se jim ale zcela určitě vyplatila a byli odměněni super zážitkem, který stál za to. 🙂

Koncert měl začít v osm večer, jak ale bývá zvykem, začátek se o něco opozdil.

Konečně ale přišel ten správný okamžik a Adam se objevil na pódiu.

 

IIHY, následované NL a Cuckoo

Tady je pouze If I Had You – trošku horší zvuk a sem tam rozostřené, ale nádherně zblízka (a Adamovo tetování tam vypadá úžasně!)

Pop That Lock

Tady určitě stojí za pozornost Adamova úžasná taneční kreace po 2. minutě, nemluvě o těch fantastických vokálech (asi na 2:30)

Tady je ještě video PTL od Katie Sullivan. Je to točené z dálky, ale zvuk je celkem dobrý a můžete v něm vidět celé pódium a také i reakce diváků:

No a tohle video je pro změnu opravdu zblízka – i když není zaměřené výhradně na Adama (ta fanynka má asi ráda Briana a Tommyho taky :))

Music Again

Adam prvně chvíli jamuje a pak se zeptá publika, jestli se baví (odpověď je samozřejmě kladná :)) a pochvaluje si, že v těch záblescích světla může vidět jejich tváře. Takže se zeptá, kdo je z Biloxi (Mississippi). Poděkuje těm, kteří se přihlásili, že ten večer přišli a popřeje jim hezký víkend. No a samozřejmě další otázka je, jestli si už udělali nové přátele. A že je nebude nutit, aby se navzájem představovali. Ale že pokud by se seznámili se svými sousedy, mohli by zjistit, že je to bezva. 🙂

Video od Katie Sullivan -zdálky, ale je hezké vidět jak se Adam a jeho skupina pohybují po celém pódiu.

Chokehold

Tohle je písnička, kterou jsem napsal pro své minulé album a je to písnička o zlomeném srdci někoho, kdo byl ve vztahu s někým kdo neopětuje to, co vy do něj vkládáte.

(Video od GlamTazsMummee, natočené sice iPhone, ale myslím, že nejlepší kvality a včetně té úvodní řeči.)

Video od Erin6775 – super zblízka

Mad World

Na začátku Adam mluví o svých dřívějších vztazích, že když mu bylo kolem dvaceti, byl v několika vztazích, které pro něho nebyly moc dobré, že věnoval spoustu svého času těm nesprávným lidem. Že si myslí, že se z toho konečně dostává,ale že je to tak nějak jako kdyby byl masochista ve svém srdci. Říká lidem, že si zaslouží být šťastní, být sami sebou a nezáleží na tom kdo nebo co jsou. Že v dnešním světě je spousta špatných a depresivních věcí. “Takže dnes prostě mějte rádi a milujte jeden druhého ano?” Pak pokývá hlavou se slovy: “Tak je to správně. Jeto ‘Maaad Wooorld’”!
(Nevím jak vy, ale já tuhle rychlejší verzi úplně miluji 🙂)

Od Katie Sullivan

Whataya Want From Me

Před touhle písničkou Adam na chvíli odejde z pódia a pak se vrátil a ptal se, jestli je v publiku slečna Cherryl (doufám, že to píšu správně), ať vyhledá ochranku, která jí pomůže dostat se ven, protože ji hledá její matka, která se necítí dobře. (Tak jsem to aspoň pochopila.) Pak chvíli počká, myslím, že než se ta dívčina dostane v pořádku ven, zeptá se, jestli je všechno okay, jestli o tom dostali zprávu a můžou pokračovat. Pak ještě podotkne něco ve smyslu, že tohle je pro Cherryl citlivý okamžik a začíná WWFM.

Outlaws of Love

A ještě jedno video – z větší dálky, z jiného úhlu, ale dobrá kvalita:

Is This Love

V 1:30 Adam zvedne něco jako hlavu loutky, kterou tam předtím hodila jedna z fanynek a pak se zeptá: “Je to Voodoo?” Dostane se mu zřejmě kladné odpovědi a Adam se usměje a pověsí si ten dárek na stojan svého mikrofonu.

 

Druhá část:

https://adamlambert.cz/2014/01/adam-lambert-hard-rock-biloxi-2013-12-29-ii/

 

[nggallery id=52]

 

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 7 Comments

  • Tereza Pavlovcová napsal:

    Skvělé! Moc děkuju! 🙂 Těším se na pokračování. 😉

    • shimoli napsal:

      Rádo se stalo. 🙂 Dík za ten hezký komentář. Pustím se do té druhé části (a pak i toho silvestrovského koncertu hned jak mi to vyjde – je to úžasné, procházet si ta videa a dívat se na Adama a poslouchat ho. I když je to už nevím který koncert co jsem viděla, on mně vždycky překvapí něčím novým. :)).