Skip to main content

Adam Lambert a Chris Daughtry na ‘Idol Workshop’

Dnes sice mohl mít majitel mocného hlasu Adam Lambert své 32. narozeniny, ale to neznamená, že by měl volno.

Dříve odpoledne bývalý finalista ‘Amerického Idolu’ Chris Daughtry sdílel fotografii sebe pózujícího s ‘Trespassing’ star na své oficiální Instagramové stránce a řekl svým následovníkům, že jsou spolu právě na ‘Idol Workshop’.

Popisek říká: “Jsem s Adamem Lambertem na #idol workshop. Jsem rád, že jsem zpět! Zůstaňte na příjmu…

Zatímco Daughtry nesdělil více informací, bylo nedávno oznámeno, že nová, předělaná sezóna ‘Amerického Idolu’ bude obsahovat sekci workshopu, uváděnou porotcem Randym Jacksonem. Výkonný producent té show, Trish Kinane vysvětlil: “Randy bude uvádět dvoudenní workshop… v podstatě to dává všechno dohromady a přenese to i do živých vstupů.”

Lambert potvrdil svou účast sdílením té samé fotografie na jeho Twitteru. Dříve v lednu řekl svým fanouškům, že od té doby, co skončil na ‘Idolu’ prošel opravdovým vývojem. “Můj první konkurz na Idolu byl před pěti lety. Nemohu uvěřit, že je to pouze  let! Mám pocit, jako bych prošel tak úžasným vývojem. Nemohu se dočkat až s vámi budu sdílet to, co právě teď blaží mé srdce a mou mysl. Bez vás všech by tam nebylo co ukázat a říct. Tato kapitola bude tak ryzí. Jsem hrozně nadšený!!! Takže, uskutečněme to!”

Adam Lambert zpívá s Angie Miller Titanium na finále Amerického Idolu 2013:

Zdroj

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli