Skip to main content

Finalistka Amerického Idolu Angie Miller: ‘Adam Lambert a já jsme si okamžitě porozuměli’

Zpěvačka Angie Miller, která byla finalistkou ‘Amerického Idolu’ během 12. sezóny prozradila, že setkání a spřátelení se zpěvákem s mocným hlasem Adamem Lambertem bylo důležité, protože ji pak naučil hodně věcí ohledně kariéry a toho, jak to chodí v hudebním průmyslu.

Když mluvila s The Hollywood Reporter o tom, co je spojuje, Miller vysvětlila, že jí Adam pomohl porozumět obchodní stránce toho, do čeho jde jako začínající umělec, který nahrává desky a byl pro ni oporou od té doby, co odešla z té show:

“Když jsme se setkali, bylo to téměř okamžité souznění, protože jsme oba věděli, čím jsme prošli. Řekl mi mnoho skvělých věcí o tom co se stane po Idolu. Dal mi spoustu rad co dělat až to všechno skončí. Vůbec se nevyznám ve všech těch obchodních věcech okolo. Nikdy jsem nepotřebovala znát věci ohledně právníků a smluv a on mi s tímhle hodně pomohl.”

Miller dodala, že moct vystupovat společně s Lambertem a britskou zpěvačkou Jessie J bylo omračující, a že je velmi poctěna, že jí oba věnovali svůj čas:

“Zpívat s oběma, Adamem Lambertem a Jessie J bylo naprosto neskutečné. Oba byli tak upřímní a milí a záleželo jim na té práci se mnou. Bylo to skvělé, vidět takové obrovské hvězdy s upřímným srdcem a je to pro mně dobrý příklad. Pokud se někdy na to místo dostanu, chci být stejná jako oni.”

Zdroj

 

Adam Lambert, Angie Miller – Titanium:

 

[nggallery id=46]
shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 7 Comments

  • Tereza Pavlovcová napsal:

    Děkuji za milý článek. 🙂

    • Shimoli710 napsal:

      Rádo se stalo. 🙂 Díky za komentář. 🙂