Skip to main content

Adam Lambert „Mám vážně ty nejlepší fanoušky!“ Nová hudba na cestě

Adam Lambert se minulou noc zúčastnil akce “Who Do You Worship” (Koho obdivujete) umění a foto v hotelu Church Boutique, která se konala pod záštitou Lennyho Kravitze. Dostali jsme pozvání od našeho přítele a umělce Mathieu Bittona.

Tohle bylo potřetí, co jsem potkal Adama a pokaždé se představím, protože si nejsem jistý, že ví, kdo jsem. Zeptal jsem se, jestli se pro nás s ním mohu vyfotit, abych pak mohl tu fotografii dát na mou stránku pro jeho fanoušky, protože vím, jak jsou Adamovi oddáni, když o něm píšu.

“Mám doopravdy ty nejlepší fanoušky. Jsou tak báječní a úžasní. Jsou prostě skvělí. A tak loajální.” – Adam Lambert 14. 11. 2013

Nemohl jsem souhlasit víc. Na té první fotce bylo nějaké divné světlo, které přes nás svítilo, takže jsme se museli vyfotit znovu.

Doc: “Slyšel jsem, že nahráváš nové album?”

Adam: “Ano. Jsem zpátky ve studiu a zní to dobře.”

D.: “Jsem hrozně naštvaný, že se “Trespassing” od Tvého hudebního nakladatelství nedostalo té podpory a uznání, kterou si zasloužil.

A: (Nakloní se ke mně) To je ten důvod, proč už s nimi nejsem!

(Chci k tomu říct – opravdu si nejsem jistá, jestli jsou tohle skutečně Adamova slova. Možná, že je chováním RCA natolik rozčarovaný, že si už víc nebere servítky, protože já nepochybuji o tom, že RCA na ‚Trespassing‘ albu a jeho promo zkazilo co mohlo. Ale vyjadřovat se takhle bez obalu to opravdu pro Adama není obvyklé. Takže… nevím, nechávám posouzení hodnověrnosti toho článku na čtenářích. Pozn. př.)

D: Bylo tam tolik dobrých písniček. To co jste napsali s Nile Rodgersem.

Adam znechuceně zatřese hlavou.

D: “Jsem tak šťastný, že věci na Glee jdou dobře.”

A: “ Ano, to je úžasná zkušenost.

D: “Kdy budeš zase DJ hostem na Ellen?”

A: “Kdy? (Směje se) Já jsem vlastně nedělal DJe. Jen jsem předstíral že to roztáčím.”

D: “To je jedno! Jsem rád, že Ti Ellen a ostatní dávají možnost zazářit!”

Poděkoval jsem Adamovi za jeho čas a řekl, že budu v kontaktu s jeho lidmi. Tohle všechno se událo ve 2  minutách. Neseděli jsme spolu a nepovídali jsme si. Proběhlo to během focení. Rychlá, ale super konverzace.

Doufejme, že v budoucnu tam bude delší, když to bude třeba. DocFB

[nggallery id=32]

Zdroj

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 3 Comments

  • Janimi napsal:

    Dík ,,,ktovie ako to bolo 🙂

    • shimoli napsal:

      No, nevím no. Možná to Adam sice takhle přímo neřekl, ale mohl to naznačit. Těžko říct. Jisté je, že byl z té spolupráce s RCA určitě rozčarovaný. A má taky právo někdy říct otevřeně co si myslí, i když je to pro druhou stranu nelichotivé. Adam je hoooodně slušný a vstřícný ke všem ve svém okolí. Všichni ale máme jen jedny nervy. 🙂
      Dík za koment. 🙂

    • Shimoli710 napsal:

      No, nevím no. Možná to Adam sice takhle přímo neřekl, ale mohl to naznačit. Těžko říct. Jisté je, že byl z té spolupráce s RCA určitě rozčarovaný. A má taky právo někdy říct otevřeně co si myslí, i když je to pro druhou stranu nelichotivé. Adam je hoooodně slušný a vstřícný ke všem ve svém okolí. Všichni ale máme jen jedny nervy.
      Dík za koment.