Skip to main content

Kurt: Oh, Ahojte. Neviděl jsem vás tam. Chcete slyšet příběh? Jeden tady mám, z kouzelného světa nazvaného Glee, pátá sezóna.”

KL: “Oh, jasně, zřejmě jsme pili. Opilý svět. Všichni herci v tamtom světě se změnili v plsť.. a… oživli jako loutky. Však uvidíte.” (Doufám, že jsem téhle větě rozuměla správně – ta plsť by měl být materiál, ze kterého se vyrábějí loutky. Takže Kurtova loutka mluví o tom, že se herci v té zemi proměnili v loutky, pozn. př.)

BL: “Ahoj! Jsem Blaine Andersen. A vítejte na Glee. Tohle je stejné jako jindy, opravdu. Přijdeme tady, pracujeme, zpíváme, tančíme, hrajeme. Někdy tančíme venku v lese.”

AL: “No, není to zvláštní, že jsem se tu dostal a teď jsem loutka? Doufám, že mým fanouškům se tenhle můj vzhled líbí. Mám na mysli: Zelená? Zelená kůže? Proč jsem zelený? To nechápu!”

KL: “Byl jsem nadšený, že budu dělat s Chrisem, samozřejmě. Všichni byli jako: Oh Chrisi, všichni Tě milují, Oh Chrisi, jsi tak dobrý herec… Ale, já jsem tím vlastně nebyl ohromený.”

BL – prozpěvuje si

Kurtova: “Často zdrhne z placu a jde do svého přívěsu a někdy musím jít za ním a přesvědčit ho: ‘No tak, musíme jít na plac!’ Oh… Obvykle pije.”

EL: “Adam Lambert na mně nemá! Míním tím, jsem mnohem lepší zpěvák. Chcete se přesvědčit? Chcete to slyšet? Okay, připraven! (Následuje malá ukázka zpěvu) Tady to máš, Lamberte!

Blaineho: “Líbilo se vám to?”

EL: “Nemám co mluvit do toho co dělám, co budu mít na sobě nebo jakou písničku zpívám… A prostě… (zatváří se jako ‘ne ne, nic nemůžu!) “To stačilo! (Mám toho dost!)” “Budu v mé šatně.”

BL: “Omlouvám se lidi, ale je opravdu těžké se soustředit když… hmmm… tihle lidi… Kdo je to?”

Blaine: “Kdo, já?”

BL: “Jo.”

Blaine: “Já jsem… uhm… jsem ty.”

BL: “Co?”

KL: “Půjdu na plac až se mi bude chtít.”

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli