Skip to main content

Adam Lambert se  nejen ‚Oženil s nocí‘ na Glee – on to doslova zabil!

Oh můj bože, Glamberts, omlouváme se za zpoždění – museli jsme zdrhnout z nemocnice než se doktoři vrátí zpět. Oh, počkejte, vy chcete vědět proč jsme se tam ocitli?

Noooooo, pouze proto, že nás postihla srdeční zástava nevyššího stupně, vyvolaná absolutní bezchybností poté, co jsme viděli Adama Lamberta jak zabil své provedení Marry The Night od Lady Gaga ve čtvrteční epizodě Glee. Páni, opravdu musíme tohle někomu vysvětlovat?

Jeho čtyřminutové vystoupení jako Starchild v ‘A Katy or A Gaga’ byl doslova jeden šok za druhým. Ze všeho nejdřív je tam Kurt v úplně roztomilých šortkách a Doc Martens combo (boty od Dr Martens, pozn. př. ), protože, hej – TOHLE JE NEW YORK V LISTOPADU. Pak tam je Adamovo oblečení, které  vypadá jako kdyby pasažér první třídy na Titaniku oblečený v jemném proužku spadl do Bedazzleru (bedazzler je nýtovací strojek, pozn. př.).

Poslední a nejdůležitější je samozřejmě hlas zpěváka ‘Lay Me Down’, který byl minulou noc v naprosté, “motherf***ing” formě. Kdybychom museli vybrat ten nejlepší okamžik —  TAK OBTÍŽNÉ — byly by to řádky „Come on and run/ Turn the car on and run“, kolem třetí minuty. Nechceme se unáhlit nebo tak nějak, ale jsme si dost jistí, že Adam tady překonal sám sebe. Tyhle výšky! Jako to vůbec udělal? Jsme doslova jako:

http://buzzworthy.mtv.com//wp-content/uploads/buzz/2013/11/shocked_gif.gif

Tady se můžete podívat na Adamovo vystoupení:

[nggallery id=17]

 

Zdroj

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli