Skip to main content

Adam Lambert přispěl písní k filmu Bridegroom

Adam Lambert daroval píseň k soundtracku nového dokumentárního filmu Bridegroom. Zpěvák se minulou noc (15. října) zúčastnil Kalifornské premiéry toho filmu společně s hvězdami jako Nikki Reed a Cuba Gooding Jr.

Film je “dokumentem, který vypráví emocionální příběh Shane a Toma, dvou mladých mužů, kteří se navzájem milují a chtějí žít ve společném svazku – příběh, který byl tragicky ukončen chybným krokem stranou na okraji střechy”.

Při rozhovoru na premiéře Lambert řekl, že chtěl nějak přispět k tomu filmu a napadlo ho, že by se k tomu skvěle hodila píseň. Řekl:

“Seznámil jsem se s celým tím příběhem online. Na YouTube bylo video, které tam dal ten gentleman, který ten film vytvořil a já jsem ho potkal v tomto roce na GLAAD Awards v San Francisco. Bavili jsme se chvíli v zákulisí a já jsem řekl, ‘Přál bych si, abych toho mohl být nějakým způsobem účasten.’”

[nggallery id=16]

Náš ‚vocal powerhouse’  pokračuje: “Pokračovali jsme v rozhovorech a já jsem se vlastně podílel písní k tomuto filmu. Je to opravdu nádherná píseň a je mi opravdu blízká. Doufejme, že to může pomoct při představě některých emocí, které ten příběh vyvolá v lidech.”

Zdroj:  Adam Lambert contributes song to Bridegroom film

A tady je video, které celý ten film inspirovalo (a o kterém mluví Adam v rozhovoru):

A tady je trailer k tomu filmu:

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 18 Comments

  • Janimi napsal:

    Vďaka 🙂

    • Shimoli710 napsal:

      Není zač, děkuji za komentář. A nemůžu se dočkat až zjistíme, která je ta skladba, věnovaná Adamem pro ten film. 🙂

      • Shimoli710 napsal:

        Vlastně už to víme – je to Outlaws of Love. A sedí perfektně! 🙂