Skip to main content

10 Music Superstars Caught On Tape Before They Were Stars

Tento článek z VH1 je o deseti slavných hudebních hvězdách – jaké byly jejich začátky předtím, než se stali hvězdami. Jednou z nich je Lady Gaga, a protože tahle část dost úzce souvisí s Adamem, tady je překlad:

Ať už si o tom co dělá myslíte že je to umění nebo ne, jedno je jisté: co se týká pop music,  Lady Gaga nebo-li Stefani Germanotta pracuje do úmoru.

Ještě předtím než se začala dostávat do varu na pódiích jako Lady Gaga, zpívala na veřejnosti po celém New Yorku své písně a vylepšovala je. Na síti můžeme vidět spoustu jejích dřívějších vystoupení, ale toto vystoupení s “Fev

er” z roku 2006 může opravdu stát za pozornost, protože o několik let později se tato skladba stala singlem Adama Lamberta. Podívejte se na Adamovo předvedení té písně z roku 2010 a povšimněte si těch rozdílů.

 

Lady Gaga, New York 2006:

Adam Lambert

(Bohužel to video, které je na stránkách VH1 pro nás nefunguje, takže jsem vybrala jiné z GNT. Ale protože Adam od roku 2010 zpíval „Fever“ několikrát, dala jsem zde i dvě další videa – z AOL session a také z WAF tour 2013 – pro srovnání. :))

Adam Lambert – Fever – New York City 2. noc, 6/23/10

AOL Music Session 2010

Adam Lambert, Fever, hudební video 2011

Adam Lambert – Fever in Nagoya, Japan 2013-02-25

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli