Skip to main content

Avicii o Adamu Lambertovi: “Jeho hlas je prostě neskutečný”

Avicii nešetřil chválou na Adama Lamberta, když jej nazval “reinkarnací Freddieho Mercuryho.”

Tito dva umělci se spojili do týmu společně s kytaristou Nile Rodgersem pro skladbu ‘Lay Me Down’, která je součástí nového alba švédského DJe ‘True’.

Při rozhovoru s Davidem Atlantou (celý rozhovor můžete najít zde) Avicii řekl, že nejen, že je Lambert zpěvák s mocným hlasem, je také “skvělý textař”. Řekl:

“Adam má úžasný hlas. Víc než tohle, je taky skvělý textař. Ale jeho hlas je prostě neskutečný! Je něco jako reinkarnace Freddieho Mercuryho. Vlastně je spíš jako mix Freddieho Mercuryho a Roberta Planta.”

Když mluvil o jejich spolupráci, DJ řekl”

“Byl to Nile Rodgers, který s ním byl tak nějak ve spojení a přivedl ho, aby nazpíval vokály na to demo, které jsme s Nilem udělali. Ani jsme si nemysleli, že by to na konečné nahrávce zpíval on. Ale on udělal tak úžasnou práci na tom demu, že jsme si řekli: “Proč hledat někoho jiného?” Je to brilantní tak jak to je. Byla tam ještě jiná písnička, kterou jsme dělali s Adamem. Bylo to o orálním sexu s dívkou. A on na to: “No, tohle není pro mně, ale zazpívám to. Udělám to pro lidi, budu mít orální sex pro lidi.’ Ať už tak nebo jinak tohle děláme všichni!”

thumbnail (1) thumbnail (2) thumbnail

Zdroj.

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli