Skip to main content

Středa s Adamem Lambertem  ve znamení GLAAD

Není tajemstvím, že máme rádi Adama Lamberta a tu energii a potěšení, které přináší do jinak sterilního , umělého světa moderní popové hudby. Ale on je takový celosvětově tančící derviš, že je to dost obtížné, sledovat kde a kdy přistane. Tak se snažíme vytvořit novou týdenní reportáž: Hump Day With Adam Lambert, která nás, jak doufáme,  bude informovat o tom, kde právě je, o jeho vystoupeních a rozhovorech.  A v těch týdnech, kdy Adamův talent bude odpočívat, vám přineseme starší obrázky a vystoupení.

 

Adam má rušný týden. Měl by vystupovat na finále Amerického Idolu a před několika dny byl oceněn na 24th GLAAD Media Awards (více o tom na druhé stránce).

A samozřejmě, 15. května si připomene první výročí vydání Trespassing, které vstoupilo do hudební a gay historie, když debutovalo v žebříčku.

Takže začněme tím, že se podíváme na obrázky a popisky z Adamova Instagramu.

adaminst

adamcovers

adammom

adamnick

Pokud přemýšlíte, co by mohl být tenhle obrázek, tak je to zřejmě svíčka ve tvaru Casanovy (Adam ji má na svém Instagramu, ale neretweetnul ji)

casanova

Velkou novinou tohoto týdne bylo Adamovo ocenění s Davidson/Valentini Award na 24. GLAAD Media Awards  (které náleží LGBT mediálnímu profesionálovi, který se zasloužil o významný pokrok v propagaci rovných práv pro LGBT komunitu)

Můžete se podívat na jeho řeč při převzetí té ceny dole a je sebejistý, výřečný, zábavný a hlubokomyslný, podle očekávání.

(Tady je link na český překlad Adamovy řeči: Adam přebírá cenu GLAAD)

 

Dinner And Show - 24th Annual GLAAD Media Awards

Dinner And Show - 24th Annual GLAAD Media Awards

Dinner And Show - 24th Annual GLAAD Media Awards

Red Carpet - 24th Annual GLAAD Media Awards

A teď tu máme čtvrtfinále ‘The Ultimate Adam Tournament’, kde můžete rozhodnout o Adamově (prozatím) nejlepší písničce. Minulý týden šly proti sobě “Cuckoo”  a “Chokehold”. A vítězem je…

 
http://thebacklot.mtvnimages.com/uploads/2013/05/poll2.jpg?quality=0.7

“Cuckoo” jde do Semifinále (ačkoliv to byl ten nejtěsnější výsledek, jaký jsme tu kdy měli!)

Poslední dvojicí čtvrtfinále jsou “Outlaws Of Love” Vs. “Shady” Vybírejte moudře! Příští týden začne semifinále!

Outlaws of Love (vybrala jsem video z Adamova vystoupení pro Benefit for Marriage Equality vloni na podzim. Pokud nechcete slyšet Adamovu řeč na začátku, skočte na 3:00, tam začíná zpívat)

A Shady (abychom zůstali u ‚platinového Adama‘, tak je to tentokrát ze Sydney v Austrálii – Take40 Live Lounge)

Nezapomeňte jít na originální stránky a volit pro svého favorita: Hump Day With Adam Lambert: GLAAD Handed

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli