Skip to main content

Adam Lambert a Angie Miller (která skončila v letošním ročníku Amerického Idolu na třetím místě) spolu na finále AI zazpívali jako duet cover ‚Titanium‘ od Davida Guetty.

Adam na tiskové konferenci, která se konala po finále prozradil, že tu písničku si zvolila samotná Angie a že on jí tu volbu schválil, a také Angie ocenil, jak je pěvecky vyzrálá a že je připravena pro profesionální kariéru zpěvačky (znovu se o tom pak také zmínil ve na svém Twitteru).


Angie má opravdu dobrý hlas, ale myslím si, že všichni se mnou budou souhlasit, že Adam by jí určitě dokázal celkem snadno přezpívat. On to ale neudělal! Po celou dobu se držel zpátky a nechal Angii plně vyniknout – byl to přece její večer.  Nám věrným Adamovým fanouškům by se to mohlo zdát nespravedlivé a Adamova přítomnost na finále AI nedoceněná, ale zdaleka tak tomu není. Spousta médií ocenila jejich duet jako nejlepší toho večera a nešetřila chválou nad Adamovým vystoupením, jeho galantností a tím, jak se především on zasloužil o to, že ta písnička fungovala a že byla zazpívaná (jak napsal Glamour magazine) lépe než originál.

Ještě – Ryan Adama nepředstavil, jen Angie (jak znám Adama, asi to byl jeho nápad :)) a Adam stál v šeru zády k publiku, dokud nezačal zpívat (a ještě chvíli poté). Přesto obecenstvo spustilo nadšený jásot když zaslechlo Adamův hlas a on se neubránil úsměvu. Nezapomenutelný okamžik!

 

 

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli