Skip to main content

Adam Lambert jako nastupující porotce Amerického Idolu?

O: “Jaká je Tvoje rada pro současnou druhou finalistku Kree Harrison?

A: “Víte, myslím si, že když se dostanete do těch posledních kol, můžete ukázat co umíte tomu publiku, což jsou miliony lidí každý týden. Myslím si, že je to určitá základna,  výchozí bod. A já si osobně nemyslím, že je to o tom, kdo je první nebo druhý. Myslím, že je to o startu vaší kariéry. A každý ví, kdo má jakou kariéru. Takže ona ví kam jde.



O: “Po vašem duetu, pracoval bys s Angie opět?”

A: “Miloval bych dělat s ní znovu v budoucnu. Byl jsem tak natěšený, když jsem zjistil, že spolu budeme zpívat. A Titanium byl vlastně její nápad a já tu písničku miluji. Pamatuji si, když ta písnička vyšla, psal jsem na Twitteru :’Koukněte na Titanium!’ Mám rád Siu taky. Rozhodli jsme se, že tu písničku uděláme v první řadě víc o těch slovech a melodii. A užili jsme spolu tolik zábavy, když jsme pracovali na tom souladu, jak dostat naše hlasy do souladu, ona je tak talentovaná.

 

O: “Jak moc Tě potěšilo být na pódiu s Jessie J?

A: “Jo, mám taky rád Jessie J? Potkal jsem jí jednou letmo a bylo to hezké vidět jí tady opět. Ty okolnosti byly trochu klidnější dneska během zkoušky, takže jsme si trochu víc popovídali. Bylo to hezké.”

 

O: “Oholil by sis někdy hlavu jako Jessie J?”

A: “Nemyslím si, že bych vypadal tak super dobře, nemám ty lícní kosti. Ale líbí se mi. Myslím si, že vypadá opravdu dobře, víte.”

 

O: “Na čem právě teď pracuješ?”

A: “Dělám hudbu. Jo, jsem zpátky ve studiu, zjišťuji co a jak, co by mohlo fungovat, víte. Hodně jsem letos cestoval. Byl jsem v zámoří, na obou stranách. A zpíval jsem s Queen tento rok (ach jo, Adamovi to tak letí, že si ani neuvědomil, že to bylo vloni a ne letos. :)). Takže jsem měl hodně inspirace. Mám hodně nových přátel v různých zemích, cítím, že mám hodně nápadů. Takže se musím dostat do studia a dělat na nich.”

 

O: “Plánuješ jít zpátky na Brodway nebo do divadla?”

A: “Možná, nevím. Víte, mám na Brodwayi hodně přátel. Mám tu společnost hodně rád. Vyšel jsem odtamtud a je to pro mně opravdová rodina. A víte, jdu za několik týdnů do New Yorku a chci se podívat na několik show ve kterých hrají mí přátelé. Nevím, myslím, když to bude ta správná věc ve správnou dobu, nějaký projekt, který bude mít smysl, možná ano.”

 

O: “Pomohl Ti Americký Idol ve Tvé kariéře?”

A: “Byl to definitivně dobrý trénink. Myslím tím, byl jsi tam každý týden a oni s tebou intenzivně pracovali. Bylo toho hodně co jsme dělali a všechny ty věci byly dobrý trénink. Byli jsme ve studiu, tohle pro mně byl trénink, pracovat rychle a dostat ze sebe své nápady, pracovat před kamerami, natáčet reklamy a dělat rozhovory. Tohle byly věci, které jsem předtím nedělal. Takže to jsem se tam naučit. A pak taky být na pódiu před velkým publikem, milionem lidí za těmi kamerami, naučit se zvyknout si na to. Byla to zkušenost. Takže jo, dá Ti to hodně. Připraví tě to. A myslím si, že je to opravdu dobře udělaná práce.”

 

O: “Zvažoval bys o tom, stát se porotcem na Americkém Idolu?”

A: “Kyby mi zavolali, řekl bych, Jo, kde to mám podepsat? Podepíšu, víte? Bylo by to bezva. Moc by mně bavilo, kdybych měl tu příležitost pracovat s lidmi, kteří přijdou na tu show a pomoct jim, aby si drželi tu svou představu, zaměřili se na to, protože to může být dost ohromující, když se dostanete mezi tolik lidí, kteří vám říkají co byste měli dělat… rodina, porotci, producenti a všichni další soutěžící, tohle může člověku zamotat hlavu. Takže by bylo hezké být porotcem, který pomůže lidem, aby zůstali soustředění. Protože věci začnou být šílené, víte. A pomoct někomu dosáhnout jejich sny, to by bylo tak uspokojující.”

Zdroj: http://starcrush.com/adam-lambert-wants-to-judge-american-idol/

Překlad článku ze Starcrush na té stránce se zdrojem:

S těmi zvěstmi že celý panel ‘Amerického Idolu má dostat padáka pro 13. sezónu začaly divoké spekulaceo tom, kdo by mohl přijít, aby zachránil tu potápějící se loď, kterou je sledovanost ‘Idolu’.

Jedna osoba, kteráby zaplnila to prázdné místo? Náš nejlepší přítel (v našich představách) Adam Lambert.

Lambert byl zpátky na scéně ‘Idolu’ společně s bývalou soutěžící Angie Miller, když jsme se ho zeptali, jestli by uvažoval o místě porotce.

Charismatický zpěvák odpověděl, “Kámo, kdyby mi zavolali, byl bych jako, ‘Jo!… Kde to mám podepsat?’… Byla by to super příležitost pomoct lidem, kteří přijdou na tu show a pomoct jim aby si udrželi svou vizi, protože to může být velmi ohromující.”

“Pomoct jim dosáhnout jejich sny, tohle by bylo tak odměňující,” dodal na závěr.

Tyhle postoje souhlasily s tím, co řekl pro Hollywood Reportér, který se zeptal na tutéž “stal byste se porotcem?” otázku dříve toho večera.

Takže je jasné, že Adam by miloval roli porotce na ‘Idolu’ a pokud jsou ti producenti chytří, dají mu to – nejen, že by se to zapsalo do historie (bylo by to poprvé, co by se nějaký soutěžící ‘Idolu’ stal porotcem), ale také protože on by v tom byl dobrý. Ten kluk má úžasně velké srdce, takže my nepochybujeme o tom, že by byl soucitný – ale upřímný – porotce.

Také… člověče, viděli jste kolik Adamových fanoušků jej zbožňuje? Pusťte jej do éteru každý týden a dívejte se jak ta sledovanost letí nahoru.

(Tu poslední větu nechávám tučně záměrně, protože jeprostě úžasná a pravdivá, nemyslíte? :))

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli

Join the discussion 11 Comments

  • RoninoVeronika napsal:

    Wow, moc díky za překlad, tady mluví Adam trochu rychleji a nestíhám ho 🙂

  • shimoli napsal:

    Není zač. Ještě že má ten mikrofon před sebou, jinak bych nestíhala taky, kdyby mu nebylo dobře rozumět. 🙂