Skip to main content

Na této adrese můžete najít čínskou TV show se sestřihem o Adamovi a také část rozhovoru s ním, natočeným na tiskovce před koncertem:

Report & Interview with Adam Lambert

Na začátku jsou ukázky z BTIKM i z ukázkami z jeho natáčení, pak sestřih písniček z koncertu v Číně, písniček z jeho prvního i druhého alba, kolem 2:50 můžeme vidět sestřih z jeho vystoupení na ‚The Voice of China‚.

Kolem 4:30 Adam mluví o tom, že když je na jeho show hodně lidí, předají mu hodně energie (ale on jí také na té show hodně vydá), takže někdy po té show totálně odpadne (a chrápe :)).
Na 4:40 je řeč o Rihanně a ‘Stay’ – Adam mluví o tom, že má Rihannu rád a že když slyšel ‘Stay’, řekl si, že ta písnička je nádherná a že jí chce zpívat (následuje krátká ukázka písničky).

5:55 ukázka z muzikálu ‘The Ten Commanders’ na kterém Adam zpíval  než šel na AI, následované sestřihem z jeho působení na Americkém Idolu a pak hned ‘Time For Miracles’.

Od 7. minuty je řeč o jeho prvním albu ‘For Your Entertainment’ s ukázkou FYE – videa a FYE na AMAs (ale ne, o líbání se tam nemluví, pozn. př.).

Asi kolem 8:20 sestřih z vystoupení Adama a Queen na EMA, následované ukázkami z QueenBert koncertů (po 10. minutě).

Pak následují záběry z natáčení NCOE video a ‘Cuckoo’ a ‘Trespassing’ (včetně ukázek z Adamova vystoupení na PLL).

Od 11:05 Adam mluví o jeho albu ‘Trespassing’ (trochu víc funky, víc zaměřený na tanec a má koncept střetu světlé a tmavé stránky osobnosti, druhá polovina je víc emocionální.

11:40 Jeho psaní vychází z jeho životních zkušeností – ze vztahů, z toho, že je někdo odlišný.
Tato část je pak zakončena ukázkou z natáčení NCOE a WWFM.

Adam je tam pak ještě krátce od 21:20 a mluví o Americkém Idolu – jak jí úspěšně projít (jak projít úspěšně jakoukoliv podobnou show) – najít si něco, co tě udělá zvláštním, co z tebe udělá individualitu a vybrat si show, které budou v tvém podání znít dobře, dají ti vyniknout. A následovat své instinkty, být sám sebou.

(Co je obzvlášť hezké – dočetla jsem se, že ten moderátor říká: “Když slyšíte jméno Adam Lambert, automaticky se vám vybaví jeho téměř nadlidsky stratosférický hlas.” Adama pak charakterizuje slovy “smělý, výjimečný, úchvatný, teatrální, dramatický, sexy a pohledný.”   Zdroj )

shimoli

Author shimoli

More posts by shimoli